Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) разработи наръчник за кандидатстване и ръководство

...
Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) разработи наръчник за кандидатстване и ръководство
Коментари Харесай

В помощ на пчеларите ДФЗ публикува ръководство за подаване на заявление по интервенциите в сектора

Държавен фонд „ Земеделие " (ДФЗ) създаде справочник за кандидатстване и управление за подаване на заявление за подкрепяне по интервенциите в бранш „ Пчеларство " за 2024 година посредством Системата за електрони услуги (СЕУ). Те са основани за облекчение на земеделските стопани, акцентирайки подпомаганите действия, изискванията за допустимост, финансовата помощ и съответни стъпки за подаване на заявление.

Наръчникът за кандидатстване и управлението за подаване на заявление по интервенциите в бранша са оповестени на интернет страницата на ДФЗ.

Припомняме, че от през днешния ден - 8 февруари до 22 февруари 2024 година се одобряват заявки по интервенциите в бранш „ Пчеларство ". Финансовият запас за 2024 година по тях е в размер на 6 286 800.97 лв..

Пчеларите подават документи за финансова поддръжка само посредством СЕУ с дипломиран електронен автограф (КЕП). През СЕУ ще се реализира и цялата връзка сред администрацията и бенефициерите на ДФЗ.
За спомагателни въпроси и обяснение при попълване на заявката в СЕУ, претендентите могат да се обръщат към специалистите от ДФЗ на телефон 02/8187690 от 9.00 ч. до 17.30 ч. в работните дни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР