Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) публикува инструкции за попълване и подаване

...
Държавен фонд Земеделие (ДФЗ) публикува инструкции за попълване и подаване
Коментари Харесай

ДФ „Земеделие“ публикува инструкция за попълване на заявление по интервенция „Преструктуриране и конверсия на лозя“

Държавен фонд „ Земеделие " (ДФЗ) разгласява указания за попълване и подаване на заявление за подкрепяне по намеса „ Преструктуриране и преработка на лозя ", във връзка със стартиралия на 16 октомври 2023 година банкет, според член 5 ал.1 от Наредба № 14 от 11.09.2023г. за изискванията и реда за даване на финансова помощ по интервенции в лозаро- винарския бранш, включени в стратегически проекта за развиване на земеделието и селските региони за интервала 2023-2027 година Бюджета по интервенцията за съответния банкет е в размер на 21 322 171,03 лв..

На следният адрес https://seu.dfz.bg/drupal/ може да бъде попълвано заявката за подкрепяне по интервенцията, както и да намерите инструкцията към него.

Заявлението ще може да бъде завършено след въвеждането на данните от лозарския указател, което ще бъде допустимо на по-късен стадий. ДФЗ ще осведоми навреме претендентите, по кое време ще могат да завършват заявките си.

Кандидатите по интервенциите в лозаро-винарския бранш подават документи за финансова поддръжка само посредством Системата за електрони услуги (СЕУ) с дипломиран електронен автограф (КЕП).

За спомагателни въпроси и обяснение при попълване на заявката, претендентите могат да се обръщат към специалистите от отдел „ Вино, промоции и лицензии " на телефони 02/81 87 624; 02/81 87 361 или е-mail: [email protected].
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР