Държавата ще помогне сериозно на Локомотив (София) при изграждането на

...
Държавата ще помогне сериозно на Локомотив (София) при изграждането на
Коментари Харесай

Държавата помага на Локо за осветлението

Държавата ще помогне съществено на Локомотив (София) при построяването на осветлението на стадиона в " Надежда ". " Червено-черните " към този момент са внесли план в Министерството на спорта. Лично притежателят на " железничарите " Иван Василев е провел няколко диалога на най-високо равнище. Така за предстоящото завръщане в елита напролет Локо (Сф) ще може да се похвали с лампи на своя стадион. Те ще бъдат инсталирани по време на лятната пауза, с цел да може " червено-черните " да одобряват противниците си вкъщи, а не както бе преди години - на " Васил Левски ".

Както е известно, осветлението е едно от изискванията за лицензиране на клубовете за Първа лига. Очаква се в двата края на бранш " А " да бъдат издигнати два пилона. Другата част от лампите ще бъдат позиционирани в отсрещния бранш - " В ", върху козирката.
Според осведомени страната ще поеме забележителен % от финансирането за осветлението. Новината се чака да бъде оповестена от управлението на Локомотив през март. В " Надежда " работят интензивно и по намирането на сериозен спонсор, който да помогне на Иван Василев с издръжката на клуба за елита. Опция е букмейкърска компания.

На стадион " Локомотив " преди време бе инсталирано съвременно електронно табло, което е 21 кв.м. За възможното присъединяване в елита се чакат и още някои усъвършенствания по стадиона. Столичните " железничари " за последно бяха част от " А " група през сезон 2014/15, само че след това не получиха лиценз при някогашния притежател Николай Гигов.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР