Държавата ще поеме контрола върху Златния гьол и милионите, които

...
Държавата ще поеме контрола върху Златния гьол и милионите, които
Коментари Харесай

ДЕМЕРДЖИЕВ ПОТВЪРДИ: Държавата ще поеме контрола върху Златния гьол

" Държавата ще поеме контрола върху " Златния мочур " и милионите, които се изливат от този мочур в джобовете на хората с прякори. Национална агенция за приходите установи редица нарушавания, а в Министерство на вътрешните работи няма нито една препсиска. Виновните ще бъдат открити и осъдени ", съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев, който инспектира работата на гранично контролно-пропускателния пункт " Капитан Андреево ".

" Няма да се изливат повече, а ще останат в българската страна. Странно е за какво не съумяха да се оправят в предходния кабинет с тази задача в случай, че основите бяха сложени при първите две служебни държавни управления ", добави Демерджиев.

По думите му втората задача е да се развие пунктът, с цел да може да поеме големия размер трафик, който се усилва всяка година.

" Трябва да се пусне трета лаборатория, която да обработва товарите, идващи от Турция. Тя ще се ръководи от страната ", добави вътрешният министър.

Иван Демерджиев разясни, че ще се пусне жп линия по правата Одрин-Ямбол, както и по правата от автомагистрала " Марица " до Лесово.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР