Дарителският договор между Асарел-Медет“АД и Община Панагюрище бе удължен до

...
Дарителският договор между Асарел-Медет“АД и Община Панагюрище бе удължен до
Коментари Харесай

Асарел-Медет остава дарител на Панагюрище до 2021 г.

Дарителският контракт сред „ Асарел-Медет “АД и Община Панагюрище бе продължен до 2021 година Така се подсигурява финансирането на някои от най-важните годишни събития в града. Подписи под съглашението сложиха изпълнителният шеф на водача в българския рудодобив инж. Делчо Николов и кметът на общината Никола Белишки. С удължаването периода на контракта се подсигурява устойчивостта на самодейностите, които и отсега нататък ще бъдат подкрепяни от „ Асарел-Медет “АД.  

Традиционно „ Асарел-Медет “АД обезпечава нужното финансиране и за гостуването на Панагюрското златно богатство в залата трезор на Историческия музей. То годишно се завръща вкъщи, като през тази година жителите и гостите на града ще могат да му се любуват от 6 април до 6 юни 2018 година. 

Продължава поддръжката за локалния спорт посредством подкрепяне на Асоциацията на спортните клубове в община Панагюрище със сумата от 75 хиляди лв. за 2018 г.  Рудодобивната компания и отсега нататък ще бъде общоприет спонсор и на станалото към този момент обичайно Световно състезание по фойерверки „ Огън, цвят и фикция “ за купата „ Панагюрище “.

Подробности четете в утрешния брой на в. " Пазарджишка Марица "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР