Дарителска кампания за набиране на средства за подготовката, екипировката и

...
Дарителска кампания за набиране на средства за подготовката, екипировката и
Коментари Харесай

Започна кампания за помощ на планинските спасители

Дарителска акция за набиране на средства за подготовката, оборудването и поддръжката на оборудването на планинските избавителни служби оповестиха във вторник доставчикът на ток в Югоизточна България ЕВН и Българският Червен кръст (БЧК).

До края на годината всеки може да поддържа идеята и да подари 25 лева или повече посредством особено основана секция на уеб страницата на компанията www.evn.bg, която дава обещание да удвои най-после дарената сума.

Героите на планината заслужават да бъдат представяни като позитивен образец поради ежедневните непосилен старания и тренировки, които поставят, даже в тези необикновени времена, когато тематиките на деня са напълно разнообразни, показват от ЕВН.

Трудът на спасителите е несъмнено жизненоважен, само че е и скъпоструващ – средствата за поддръжка на техниката, подготовка на екипите, образования и закупуване на нужната инсталация се обезпечават най-вече от държавна дотация посредством БЧК и от дарения. Какво тъкмо ще бъде покрито със събраните от акцията средства ще бъде съобразено с належащите разнородни потребности на службата и зависи и от размера на набраната сума, обясниха от компанията. С видеоклип тя ще опита да на прави повече хора съпричастни към идеята.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР