Дарина Павлова стяга сватба с италиански актьор. Старата любов ръжда

...
Дарина Павлова стяга сватба с италиански актьор. Старата любов ръжда
Коментари Харесай

Дарина Павлова се сгоди

Дарина Павлова стяга женитба с италиански артист. Старата обич наслойка не хваща за мадам Мулти, която още веднъж е в обятията на Джулио Берути. Вдовицата на Илия Павлов и секссимволът бяха прекратили връзките си, само че едно изненадващо предложение за брак отново ги събрало.


Самата Дарина се похвали, че е получила годежен пръстен от Джулио, посипан с десетки диаманти. Тя пибликува фотография на хванатите им ръце с текст: "Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-хубави другари и любовници в едно и също време. " Ювелирното украшение е под форма на змия, чиято глава е украсена с голям елмаз. Мадам Мулти решила да носи бижуто на лявата си ръка, защото минава вена "аморис " или вената на любовта, която се свързва непосредствено със сърцето.

Кога обаче милионершата ще мине под венчило, не се знае. Макар през май да навърши 56, тя се усеща във форма да бъде младоженка още веднъж. Избраникът й Джулио обаче е с цели 21 години по-млад от нея. Когато любовта им пламна преди време, Дарина не съумя да се опази от жълтите медии в Италия, които непрестанно нищеха аферата им.

Именно клюките по техен адрес съумели да ги разделят за известно време, само че това лято Дарина докара Джулио в България като двамата бяха видяни да летуват в един от хотелите й на Златни пясъци. В същото време неотдавна Веселата Вдовица показа фотография от сватбения си ден с Илия Павлов. Обичайно по този метод тя отбелязва годишните от гибелта му и рождените му дни - със статуси в обществените мрежи. На гроба му тя не се е появявала с години, а в България си идва скрито, единствено с цел да наглежда бизнесите си и да води другари в хотелите си по морето и Боровец, написа Ретро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР