Даренията на Демократична България“ са публични и съответстват на закона.

...
Даренията на Демократична България“ са публични и съответстват на закона.
Коментари Харесай

Надежда Йорданова коментира даренията от Nexo:

Даренията на „ Демократична България “ са обществени и подхождат на закона. Това изясни някогашната правосъдна министърка от Демократична България Надежда Йорданова, откакто „ “ заяви, че обединението е получавала дарения от Nexo.

Като общата дарена сума от чиновници на Nexo към Демократична България е на стойност 100 000 лева

„ Демократична България “ получава дарения от физически лица. Всяко подаяние на „ Демократична България “ е обществено, оповестено в Сметната палата, минало през всички законови процедури. Демократична България има много съидейници в ИТ бранша “, изясни Йорданова.

„ Даренията на Демократична България са обществени, надеждно оповестени в Сметната палата, тъй че всичко подхожда на закона “, заключи тя.

Всички дарения от криптобанката са на стойност 20 хиляди лева Прави усещане, че парите са давани от чиновници на относително ниски равнища в криптобанката, чието лице е някогашният народен представител Антоний Тренчев.

По 20 000 лева водената от Христо Иванов коалиция е получила от пиармениджърката на Nexo Стела Златарева, бранд мениджърката Елеонор Топалова, служителката в пиара Валентина Танева, мениджърката по културата на компанията Дияна Калъчева и офис мениджърката Габриела Дашева.

Те са заявили, че произходът на дарените пари е от заплати.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР