Дарение от Офиса за военно сътрудничество за Националния център по

...
Дарение от Офиса за военно сътрудничество за Националния център по
Коментари Харесай

Д-р Стойчо Кацаров и Херо Мустафа обсъдиха Плана за възстановяване и устойчивост

Дарение от Офиса за военно съдействие за Националния център по заразни и паразитни заболявания на Съединени американски щати бе мотивът за среща на дипломат Херо Мустафа със служебния здравен министър доктор Стойчо Кацаров. Информацията е на министерството на опазването на здравето.

Дарението е консумативи за осъществяване на PCR проби . Д-р Кацаров благодари на дипломат Мустафа и нейния екип за дарението. Той показа своите цели като министър на опазването на здравето.

Кацаров и Мустафа разговаряха за провокациите, пред които са изправени страните в продължаващата над година и половина пандемия, подбудена от COVID-19 .
 515 000 доказани случая на ковид за денонощие по света
515 000 доказани случая на ковид за денонощие по света

Статистиката на СЗО се основава на публично доказани данни от страните

Вниманието му ще бъде ориентирано към увеличение на обсега на имунизация в страната като задачата е предпочитано да бъдат имунизирани най-застрашените граждани-лицата над 60 години. Д-р Кацаров уточни, че едвам 17,5% от българските жители над 60 години са с сложена първа доза ваксина против COVID-19 .

" Това е и възрастовата група, която боледува най-тежко ", изясни доктор Кацаров. Средната възраст на умрелите български жители, при които е открита коронавирусна зараза, е 72 години , стана ясно от думите на доктор Кацаров.

От здравното ведомство са основали организация за ваксиниране на трудноподвижните лица и живеещите в труднодостъпни региони .
 Без екологична оценка на проекта за възобновяване
Без екологична оценка на проекта за възобновяване

Това оповестиха от Министерство на околната среда и водите

Посланик Мустафа сложи въпроса за и резистентност в областите от компетенциите на Министерство на здравеопазването . В отговор българският здравен министър изясни, че следва промяна на проекта в посока електронно опазване на здравето, цифровизация и внедряване на нови технологии.

Двамата показаха вяра за задълбочаване на съдействието в региона на предварителната защита и контрола на болесттите.

Малко по-рано американският дипломат се срещна и с. Тя имаше среща и със служебния министър председател Стефан Янев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР