Дара и годеникът й Ервин няма да са младоженци тази

...
Дара и годеникът й Ервин няма да са младоженци тази
Коментари Харесай

Дара отложи сватбата с Ервин

Дара и годеникът й Ервин няма да са младоженци тази година, а решението изненада всички техни близки и другари, които чакаха лятна женитба през тази година. Сватбата ще е през лятото, само че на 2025-та!

Оказва се обаче, че певицата й гаджето й, които се сгодиха преди месец, желаят да изчакат една година преди да се врекат във честност един на различен, защото желаят да изпипат всеки подробност от най-важния ден в живота си.

Дали обстановката за Дара ще остане същата и след година време, и тя ще се види действително като младоженка, ще изчакаме, ще забележим. Преди да се сгоди за към 35-годишния Ервин Иванов, който е доктор и лекар по фармакология, певицата бе гадже две години и половина с младия рекламист Мартин Димитров, с който също се канеше да подвига женитба, само че след това се разделиха.

Годеникът на изпълнителката пък, който е от турски генезис, преди няколко години бе благоприятен за внучката на Тодор Колев - Теодора Кулева, а раздялата им пристигна поради ревността на доктора и безуспешните му опити да я накара да живее по строгите догми и да не бъде толкоз предизвикателна. Как ще се оправи с надалеч по-разголената и провокативна Дара в този момент обаче, е любопитен въпрос.

Дара и Ервин са дружно повече от две години, а за годежа двойката потвърди навръх 14 февруари, когато пуснаха фотоси от другоземен Тайланд. На сантименталната дата изпълнителката извади и новата си ария " Само мой ", която посвети на половинката си, напомня " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР