Дара Екимова не иска да се знае кой младежът, чийто

...
Дара Екимова не иска да се знае кой младежът, чийто
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Дара Екимова?

Дара Екимова не желае да се знае кой младежът, чийто годежен пръстен носи, само че и не го крие чак толкоз усърдно, че да остане изцяло неусетен. Репортер на " Уикенд " видя младия мъж в публиката на финалите на шоуто " Като две капки вода ", в което 20-годишната певица зае четвъртото място. Годеникът й я поддържаше от първия ред. 

Камерите на " Капките " в нито един миг не подчертаваха върху тайнствения избраник, чиято идентичност дъщерята на Ива Екимова не желае да огласява обществено. Но феновете имаха опция да го видят неведнъж, защото беше седнал тъкмо зад Веселин Маринов, който тази година беше в журито на шоуто. Всеки път, щом камерата показваше артиста, на назад във времето се виждаше и бъдещият брачен партньор на Дара. Лицето му не беше на фокус, само че все пак се забелязваше задоволително добре, с цел да направи усещане на хората на  " Уикенд ".

Няколко месеца по-рано Дара се появи със същото момче на празненство на Би Ти Ви, с което бе отпразнувано началото на есенния сезон. Въпросното събиране беше през септември предходната година. Тъй като певицата ревностно пази в загадка всички детайлности към връзката си, не е обществено известно дали годежът е станал преди или по-късно празненство.

В " Капките " обаче тя сподели, че въпреки да носи пръстен и да не крие, че е съществено обвързана, към този момент не прави проекти за публична женитба. Това, че е споделила " Да! " на избраника си, не означавало, че ще бърза да му каже " Да! " и пред олтара. Годежът й бил по-високо ходило във връзката с въпросния юноша, само че сватбата към този момент щяла да чака. Певицата се вълнувала най-силно от музиката си.

Това, което се знае за Дара и младежа, с който тя се е обвързала, е, че са се срещнали по време на работа. Не е ясно дали момчето е в музикалния отрасъл, или просто е открило връзка с изпълнителката по време на нейно присъединяване, както годеникът на Теди Кацарова – чехът Ян, си я е харесал, до момента в който пеела в заведение. Сред оскъдните обстоятелства, които Дара е споделяла, също по този начин е, че предлагането за брак е било направено в курорта Боровец.

Камерите на " Капките " запечатаха по какъв начин Екимова изпрати въздушна целувка на годеника си след своето осъществяване във финалната вечер на шоуто. Тогава тя влезе в облика на Паша Христова. Младежът не се вижда по фотосите от заведението на Кремена Халваджиян, в което е било празненството след финала. Най-вероятно не е поискал да застане пред камерите или е помолил да не се разгласяват фрагментите, в които е влезнал.

Каква е повода на тази загадъчност към личността на бъдещият брачен партньор на Дара, не е ясно. Възможно е момчето да е срамежливо, а може и певицата да избира да пази в загадка персоналния си живот, доколкото това е допустимо. Ако никой не знае кой е мъжът до нея, ще е по-лесно да се избегнат клюките при възможна разлъка. А и хората споделят, че щастието обича тишината. Явно Екимова споделя това мнение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР