DARA е сред онези български изпълнители, които като пуснат ново

...
DARA е сред онези български изпълнители, които като пуснат ново
Коментари Харесай

Само 3 дни почивка?! DARA за плановете за лятото, йогата и дипломацията

DARA е измежду тези български реализатори, които като пуснат ново парче, към този момент знаем, че ще е топ. Така се случи и с Thunder, като песента към този момент има и много гръмък клип, който, показа DARA, е бил извънредно упорит план за снимане. 

Виж още: Ах, тази Моника Валериева! Моделката събра погледите на плажа с плочки и ново хоби 

Но работата си е работа, а лятото е в разгара си. В изявление певицата показа, че има едвам 3 свободни дни в калентара, за които има към този момент проект - да ги прекара на морето. " Искам да се порадвам на изгревите и залезите на плажа, да си изключа телефона и просто да се любувам на вълните ", разяснява тя пред Dir.bg. Певицата показа още, че желае и да пътува и отвън страната, само че все още това би изисквало много сериозна подготовка и време, което все още няма.

Виж още: Мария и новото ѝ гадже подвигнаха празненство за рождения ден на красивата ѝ щерка Марая

В Instagram певицата си " поговори " с почитателите си и показа, че има ново нещо, над което работи - дипломацията. Тя се дефинира като " директна ", само че и в развой на учене на дипломатичност. " Думите носят огромна мощ и могат да наранят ", разяснява DARA

Виж още: Откри ли любовта Емрах? Певецът с персонално самопризнание в Instagram 

Иначе стана ясно, че певицата е почнала да практикува йога преди година. Започнала с упражненията " Петимата тибетци " заради здравословни причин, само че през днешния ден е същински запалена. 

Изображение: https://www.instagram.com/darnadude/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР