Данните на компаниите и тези на техните клиенти са най-ценният

...
Данните на компаниите и тези на техните клиенти са най-ценният
Коментари Харесай

А1 предлага интелигентно решение за киберзащита и бекъп на данните за бизнес клиенти

Данните на фирмите и тези на техните клиенти са най-ценният запас за развиването на бизнеса в международен мащаб. Масовото нахлуване на технологиите и бързите темпове на цифровизация водят и до увеличение на  рисковете от загуба на данни. За да помогне на бизнес клиентите в опазването на данните, А1 към този момент предлага услугата, основана на умна облачна платформа. С нея бизнес организациите получават съвременно и автоматизирано решение за обезпечаване на бекъп на своите данни, устройства и употребявани бизнес системи. Те могат да разчитат на бързо възобновяване на информацията при положение на случай. Решението, основано на изкуствен интелект, включва още и отбрана от рисков програмен продукт и криптовируси. С услугата клиентите имат разполагаем и голям брой принадлежности за отдалечено ръководство и надзор на крайните устройства.

Услугата се предлага с месечен абонамент в няколко пакета, съгласно размера на квотата за резервирани данни – Basic – 50 GB, Basic+ – 150 GB, Business – 500 GB и Corporate – 1 TB. Резервното копие на информацията на клиентите се съхранява в центъра за данни на А1 в София, в който е ситуирана IT инфраструктурата, обслужваща решението. По този метод информацията на клиентите остава на територията на страната, което носи голям брой преимущества като по-висока скорост на достъпване, предвидимост на законовите условия и в същото време дава отговор на европейските наставления.  
 A1 започва първата услуга в страната за закрепен интернет през 5G мрежа – Net Box Unlimited A1 започва първата услуга в страната за закрепен интернет през 5G мрежа – Net Box Unlimited
А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домакински интернет, употребяваща мобилна 5G мрежа – Net Box Unlimited. По този...



С бизнес клиентите могат да ръководят настройките за бекъп за всички устройства посредством обединен уеб портал, наличен от всякъде и когато и да е. При нужда, или зародил случай, възобновяване на изгубената или компрометирана информация става бързо и елементарно. Услугата се предлага за всички типове устройства – работни станции (десктоп и лаптоп), сървъри, виртуални машини и мобилни устройства. Клиентът има опция да резервира както определени файлове, по този начин и цялата система или определени бизнес приложения, като да вземем за пример постоянно употребяваните Microsoft Exchange, Microsoft Teams, Microsoft OneDrive, уебсайтoве и др.   

Едно от главните преимущества на е, че дава голям брой функционалности, основани на изкуствен интелект. Сред тях са отбрана от ново потомство, която прави идентифициране на евентуални закани и уязвимости в системата в действително време. Това става посредством потребление на машинно образование и поведенчески разбор и по този метод се реализира дейна отбрана на файловете от неоторизирани модификации или криптиране. С услугата клиентите могат да разчитат на автоматизирана инспекция за слаби пароли, цялостна оценка на равнището на отбрана в устройствата в тяхната организация. В допълнение А1 Cyber Backup дава и опция за голям брой доклади в действително време, включващи инвентаризация на хардуер и програмен продукт на устройствата в компанията и изпращане на известия до оторизираните лица при идентифициране на закани. 

При зародил случай или нужда системата може да бъде възобновена доста бързо на всеки хардуер или среда. С услугата се реализира и верификация за сходство на данните. 
 Видеотеката на Xplore TV предлага празнична селекция от обичани филми за деца и родители по случай 1 юни Видеотеката на Xplore TV предлага празнична селекция от обичани филми за деца и родители по случай 1 юни
А1 Xplore TV отбелязва Международния ден на детето със специфична селекция от обичани заглавия на дребните, огромни и пораснали деца. От 1...

Друго значимо преимущество за компаниите-клиенти е, че с услугата А1 Cyber Backup те пестят време и старания, с помощта на функционалността за групово ръководство на устройства, в това число и опцията да предотвратят евентуално приключване на информация посредством налагане на забрани за прилагане на USB портове, принтери, Bluetooth и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР