Данните изложени в сигнала са свързани с изказването от вчера

...
Данните изложени в сигнала са свързани с изказването от вчера
Коментари Харесай

Борислав Сарафов подаде сигнал в прокуратурата срещу Иван Гешев

Данните изложени в сигнала са свързани с изявлението от през вчерашния ден на Сарафов пред медиите във връзка с обвинител №1 и съдържат изказвания за три вероятно осъществени закононарушения от основния прокурор.

Според сигнала на заместника на Иван Гешев, основният прокурор е оказал въздействие на наблюдаващия прокурор по делото " Барселонагейт ", извършил е противозаконен запис на телефонен диалог с члена на Висшия съдедебен съвет Йордан Стоев и е присвоил, като е извършил длъжностно закононарушение на вила в Боровец.

Става въпрос за така наречен вила на регентите в планинския курорт, за която през вчерашния ден заместник-главният прокурор изясни на конференция: " Тя все още е почивна база на чиновници от прокуратурата на Република България. Но нито един от магистратите няма достъп до нея, защото господин Гешев я е приватизирал за лично прилагане. Г-н Гешев явно счита, че има институцията прокуратура като своя персонална благосъстоятелност ". 

От Софийската градска прокуратура допълниха, че следва посредством системата за инцидентно систематизиране на делата да бъде определен наблюдаващ прокурор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР