Дънките са най-любимият вид панталони за жените. Те дават елегантността

...
Дънките са най-любимият вид панталони за жените. Те дават елегантността
Коментари Харесай

10 начина да носите дънки и обувки

Дънките са най-любимият тип панталони за дамите. Те дават елегантността на панталона, удобството на спортното долнище и оформят тялото.

Голямата компликация при избирането на дънки е да се открие идеалният чифт, който след това да би трябвало да се съчетае с подобаващите обувки по този начин, че да може да се носи при разнообразни случаи.

Всяка жена знае, че единствено един чифт дънки може да се окаже подобаващ както за вечерно празненство, по този начин и за разходка с приятелки в парка, стига да се съчетае с разнообразни обувки съгласно обстановката. Кои са 10-те най-хубави метода да се съчетаят дънки и обувки, вижте по-долу.

1. Скини дънки и балеринки

Това е най-удобният метод, по който можете да се облечете. Тесните модели дамски дънки извайват краката и прибират корема, стига да сте ги избрали в верен размер и от верен плат. Ниските балеринки, съчетани с тези дънки, дават едно младежко и сантиментално лъчение, като в това време са супер комфортни за носене.

Не се колебайте да избирате ярки, запаметяващи се балеринки и не забравяйте, че черните обувки „ режат “ силуета, а бежовите удължават крайници.

2. Дънки вид „ цигара “ и деликатни сандали

Лятна вечер и морски бриз – това е чувството, когато съчетавате дамски дънки вид „ цигара “ и деликатни сандали с каишка сред пръстите. Удобни за дълги разходки, неангажиращи и в това време еленгатни – този тип дамски обувки са наложителни за летния ви дрешник.

3. Скини дънки и обувки на висок ток

Това са дамските обувки, които са момент ще трансфорат ежедневните ви дънки в публична дреха. „ Качете “ се на високи обувки и силуетът ви за момент ще се издължи, стойката ви ще се усъвършенства, а резултатът в близките ще е в действителност „ wow ”. Носете високи обувки и дънки всякога, когато желаете да излъчвате убеденост, без да губите от женската си грациозност.

4. Тесни дънки и кецове

Това е униформата на нашето потомство, само че надалеч не значи, че изглеждаме еднообразно. Комбинацията на дамски дънки и дамски кецове може да е толкоз разнообразна, колкото разнородни са моделите и дънки, и кецове.

5. Скини дънки и боти

За зимата тази композиция е единственият вид да изглеждате елегантно. Пъхнете дънките в ботите, които би трябвало да са най-малко с малко токче, с цел да ви издължават образно и да обезвреждат „ пухкавия “ тип на горната част на тялото, облечена в яке.

6. Разкроени дънки и кецове

Дънките с разкрояващи се крачоли (т.нар flared jeans) са още веднъж на мода и стоят отлично на дами със средностатистическа фигура. Комбинират се добре с кецове вид Converse, тъй като целият контур наподобява доста юношески.

7. Разкроени дънки и платформи

Този контур като от 90-те в действителност идва още от 60-те години на предишния век и към този момент се е трансформирал в същинска класика. Изберете го за лятна вечер в парка или за разходка с приятелки.

8. Прави дънки и ботуши с ток

Идеална композиция за зимата. Правите дънки са комфортни за носене върху ботуши до под коляното, тъй като свободно падат от горната страна. Токът удължава силуета и дружно с кройката крачолите оформят един в действителност прекрасен контур.

9. Прави дънки с еспадрили

Меките и комфортни еспадрили се съчетават отлично с този известен модел дамски дънки. Подходящи за всеки прекрасен ден през годината, те ви карат да изглеждате женствено и да се чувствате удобно в същото времe.

10. Скини дънки и ботуши до коляното

Единственият модел дънки, който подхожда на хубави кожени ботуши до под коляното, са скини дънките. Те стоят компактно по крайници и разрешават на ботушите да изпъкнат. Изберете кафяви или винено червени ботуши за характерен жанр.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР