Даниела Стоянова е клиничен психолог, гещалт психотерапевт, фасилитатор системни констелации.

...
Даниела Стоянова е клиничен психолог, гещалт психотерапевт, фасилитатор системни констелации.
Коментари Харесай

Даниела Стоянова обяснява какво причинява чувството за вина на организма ни

Даниела Стоянова е клиничен психолог, гещалт психотерапевт, фасилитатор систематични констелации. Част е от първoто образование за гещалт терапевти в България. Завършва висшето си обучение в Международен славянски институт - гр. Москва, компетентност - клинична логика на психиката.
Сертифициран гещалт терапевт е, след четиригодишно следдипломно образование към Българския институт по Гещалт терапия (BIGT), по стандартите и условията на Европейската асоциация по гещалттерапия (EAGT).
Основни насоки в практиката й са осъзнаването на личната отговорност, умеенето за пълноценно свързване със себе си и другите, аргументите, които са провокирали избрани компликации в живота ни, както и шансът да променим сегашното към по-хармоничен и пълностоен живот. Всяка болежка има своя смисъл и носи в себе си късмет да разберем посланието на душата ни посредством нея за по-осъзнат и пълностоен живот.
Работи самостоятелна и групова психотерапия през метода на гещалт психотерапията като опция за повишение на персоналната осъзнатост, чувствителност и духовното израстване. В своята работа изхожда от позицията на гещалт идеологията, че “нищо в нас не е неверно, с цел да би трябвало да се отстранява - нужно е само да се открие.”

Интервюто с Даниела Стоянова, четете в zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР