Даниела Алварес показва на света как се танцува.В понеделник Мис

...
Даниела Алварес показва на света как се танцува.В понеделник Мис
Коментари Харесай

Мис Колумбия 2011 отново танцува след ампутацията на крака - slava.bg

Даниела Алварес демонстрира на света по какъв начин се танцува.

В понеделник Мис Колумбия 2011 година показа видео в обществената мрежа Instagram, на което се виждат забележителните ѝ умения на дансинга. Това е първата ѝ сходна изява откакто се наложи ампутация на крайници преди 3 седмици. В клипа, който е с дължина от 1 минута, Алварес танцува дружно с „ най-любимия си сътрудник “ – брат ѝ Рики Алварес.

Двамата танцуваха на песента „ Besos de Coral “ на Елвис Креспо. Партньорите необятно се усмихваха до момента в който се въртяха в такт с мелодията. В един миг Рики даже накланя сестра си, която продължаваше да се движи в ритъма на музиката. „ Съживяваме суинга с моя обичан сътрудник. Без значение от компликациите “, написа Даниела в обществената мрежа.

Преди три седмици кралицата на хубостта се подложи на рутинна интервенция, само че поради затруднения по време на процеса, се е наложила и ампутацията на крайници. Според списание „ Hola! “, 32-годишната звезда е имала бучка в стомаха, която е трябвало да бъде отстранена. По време на интервенцията обаче левият ѝ крайник е спрял да се доставя с кръв и по тази причина е трябвало да бъде отстранен, с цел да не се получат други медицински проблеми.

На 14 юни Даниела показа няколко фотоси в обществените мрежи, единствено няколко дни след интервенцията си. Тя сподели, че цялото ѝ семейство е към нея и ѝ дават сили в този сложен миг. „ Знам, че благодарение на Господ всичко е допустимо “, написа тя. В момента Мис Колумбия 2011 се възвръща вкъщи, откакто напусна болничното заведение на 26 юни.

Според самата Алварес, процесът по възобновяване ще продължи минимум шест месеца, по време на който тя ще се учи да разчита единствено на десния си крайник.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР