Даниел Златков записа изключително успешен дебют в смесените бойни изкуства

...
Даниел Златков записа изключително успешен дебют в смесените бойни изкуства
Коментари Харесай

Даниел Златков отказа актьор в дебюта си в ММА

Даниел Златков записа извънредно сполучлив дебют в смесените бойни изкуства (ММА). Бившият футболист победи артиста Атанас Михайлов с механически нокаут. Срещата бе част от церемония вечерта " Spartacus Fighting Championship 6 "   в " Арена Армеец " и продължи два рунда от по 5 минути.

Наско от " Мело ТВ фикс идея " в началото се отхвърли от конфликт с БГ Роналдо заради вирусно заболяване, след което заменилият го различен артист - Ивайло Захариев, се контузи и също отпадна.

В последна сметка Михайлов реши в последния миг да влезе болен в клетката и се получи мъжка борба с замяна на доста удари. След втория рунд съдията реши, че Михайлов не е в положение да продължи. След борбата и двамата имаха аркади и едвам говореха.  

" Свикнал съм от години да ме хейтят и това единствено ме прави по мощен. Сам се убедих какъв брой е тежко в ММА и ще продължа в този спорт. Наско бе квалифициран доста добре. Екипът му се е справил чудесно. Мога единствено да го поздравя ", съобщи Даниел Златков след успеха си.











 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР