Даниел Златков, известен като българския Роналдо, е бивш футболист на

...
Даниел Златков, известен като българския Роналдо, е бивш футболист на
Коментари Харесай

БГ Роналдо в ареста за кратко, блесна с побой

Даниел Златков, прочут като българския Роналдо, е някогашен футболист на "Славия " и "Ботев ", взел участие е и във "ВИП Брадър ". Той е чест клиент на дискотеката. Досега не е показвал нападателно държание в дискотеката, твърди шефът на дискотеката.

След случая е бил задържан за малко. До момента не се е опитал да се свърже със фамилията на потърпевшия юноша.

Според очевидци, 21-годишен юноша от Благоевград беше пребит на излизане от дискотека, а прокуратурата проверява за нападението някогашния футболист и ММА войник Даниел Златков.
Побоят е станал в региона на Младежкия дом в Благоевград в събота против неделя. Той е записан от охранителните камери.

На фрагментите се вижда по какъв начин 21-годишният Оливер Златков към този момент е отвън заведението, а след него излиза Даниел Златков. Двамата си разменят реплики, без забележима експанзия, даже се здрависват и усмихват, описа шефът на клуба пред bTV.

Следва удар от страна на Златков против Оливер. Младежът се пробва да се отбрани, само че не съумява и получава още удари по лицето и тялото.

Приятел на Оливър, който е и чиновник на дискотеката, описа пред NOVA, че младежът липсващ от дискотеката. Малко по-късно той намерил следи от кръв по околните стълби. Оливър Златков е откаран до незабавния център.

„ В самия незабавен център припада няколко пъти, повръщаше, беше с бяла тениска и на всички места имаше кръв и следи от кал”, споделя младежът, който прибавя, че Оливър не е конфликтна персона, не употребява алкохол и опиати и се занимава интензивно със спорт.

Управителят на заведението сподели, че не е знаел за случая, до момента в който негов чиновник не му е споделил и не го е помолил да бъде освободен от работа, с цел да навести Оливър в болничното заведение.

"Целият е в синини. Днес към този момент се усеща малко по-добре, само че през последните два дни е бил зле и не е бил доста съответен ", описа брат му.

Момчето не помнело доста от случилото се.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР