Даниел Петканов и Александра разкриха защо са направили Инстаграм на

...
Даниел Петканов и Александра разкриха защо са направили Инстаграм на
Коментари Харесай

Даниел Петканов и Александра с първо интервю след раждането на Габриел: Щастливите мама и тати разказаха доста любопитни неща

Даниел Петканов и Александра разкриха за какво са създали Инстаграм на сина си
Даниел Петканов и Александра дадоха първото си изявление след появяването на бял свят на дребния Габриел. Малчуганът се роди на 30 януари и към този момент е най-известното бебе в България, а това се дължи на обстоятелството, че той има Инстаграм профил още от самото си раждане.
В „ Преди обед “ Александра и Даниел споделиха детайлности към раждането и по какъв начин се е трансформирал животът им след появяването на първородния им наследник. Щастливите родители разкриха и за какво са създали профил на малчугана в обществената мрежа.

Александра описа, че незабавно след раждането Даниел и споделил, че е време за второ. „ Дай в този момент да вършим второто, тъй като таман има девет месеца до края на годината и ще са наборчета “, спомня си Алекс думите на брачна половинка си. С типичното си възприятие за комизъм щастливите родители споделиха, че даже се е заформила полемика в фамилията дали е по-добре децата да са на една възраст или да са на друга. А водещата Деси ги посъветва да не бързат.
Александра родила по натурален път. Раждането траело към пет часа. Тя обаче не разрешила на Даниел да участва в залата, тъй като си мислела, че ще е прекомерно обезпокоен и ще й повлияе.

Семейство Петканови показа и за какво са избрали името Габриел за първия си правоприемник. Първо, тъй като то се римува с Даниел, изяснява щастливата майка. И второ, тъй като значи „ слънце, ангел пазител “ и е модерна версия на името Гавриил.
Инстаграм профил
Младото семейство показа и за какво са решили да създадат профил на сина си в обществената мрежа Инстаграм. Само седмица след появяването си Габриел имаше над 50 000 почитатели, а към днешна дата те са над 83 000. „ Ами, това е нашият живот “, споделя Александра.

Тя добавя, че още от „ Биг Брадър “ са привикнали да бъдат следени непрекъснато и да споделят с всички. „ Това е едно огромно благополучие. За нас е супер естествено да споделяме “, споделя още щастливата майка.
Даниел знае, че проявлението на сина им в обществената мрежа може да има и своите отрицателни черти. Но съгласно него неприятни хора има освен в мрежата. Такива срещаме всеки ден и по улицата.
Той споделя, че не желае да обременява детето им с всякакви поверия. „ Аз мисля да бъдем съвременни хора и да не крием детето си “, споделя още Лудият кореспондент.

Той разкрива още, че не се тормозят някой да не урочаса Габриел и още на деветия ден са го извели на разходка. „ Не сме го возили в инкасо автомобил, с цел да не се случи нещо “, майтапи се Дани. Младото семейство не се тормози, че Габриел ще им се разсърди за профила, когато порасне, тъй като може просто да го изтрие. „ Това е нещо, което ще остане за него и той може да действа с него както пожелае “, споделя още Даниел.
Алекс и Дани споделят също, че публичността не им тежи и се радват на любовта на хората.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР