Даниел Добрев (Локомотив-Пловдив) защити националната си титла в скока на

...
Даниел Добрев (Локомотив-Пловдив) защити националната си титла в скока на
Коментари Харесай

Даниел Добрев шампион в скока на дължина след месец и половина тренировки

Даниел Добрев (Локомотив-Пловдив) отбрани националната си купа в скока на дължина от тази зима и стана първенец при мъжете и навън. Възпитаникът на Атанас Атанасов се окичи със златния орден с достижение от 7.48 метра (+1.6 м/сек). Успехът за Добрев е още по-ценен, защото беше реализиран след единствено месец и половина естествени тренировки. Сливналията имаше сериозен проблем с коремен мускул още зимата и това е попречило на подготовката му за лятото, като даже присъединяване му на шампионата е било под въпрос.

 Републиканско състезание по лека атлетика за мъже и дами - ден втори @@@

Сребърния орден със 7.45 метра (+1.3 м/сек) завоюва Даниел Анков (КЛАСА).

Бронзовото отличие с персонален връх от 7.42 метра (+0.9 м/сек) извоюва първенецът от предходната година Борис Линков, който през днешния ден навърши 19 години. Нелепа травма обаче помрачи насладата на Линков, който нарани рамото си при поздрава към публиката след мощния си резултат и трябваше да приключи присъединяване си и да догледа надпреварата от трибуните.

 Републиканско състезание по лека атлетика за мъже и дами - ден втори @@@

В хвърлянето на копие при мъжете и дамите шампионските трофеи заслужиха Марк Славов (Берое-Ст.Загора) със 72.45 метра и Михаела Петкова (Дунав-Русе) с 44.00 метра.

ФОТОГАЛЕРИЯ от втория ден на държавното състезание ТУК!!!

ФОТОГАЛЕРИЯ от първия ден на шампионата ТУК!!!
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР