Дани Мастърсън: Този актьор от шоуто от 70-те получи 30 години до доживотен затвор за изнасилване на две жени

...
47-годишният американски актьор, който е в ареста от май, седеше
Коментари Харесай

47-годишният американски актьор, който е в ареста от май, седеше в костюма си, без да реагира както двойката говореше.

„Когато ме изнасили, ти открадна от мен“, каза една жена.

„Ето какво е изнасилването, кражба на духа.“

„Ти си жалък, обезпокоен и напълно насилствен. Светът е по-добре с теб в затвора.“

Другата жена, която той също изнасили през 2003 г., каза, че Мастърсън „не е показал унция разкаяние за болката, която е причинил".

Въздействието на тропическата буря Хилари в Калифорния разкри в сателитни снимки

Тя каза на съдията: „Знаех, че мястото му е зад решетките заради безопасността на всички жени, с които е влизал в контакт. Толкова съжалявам и съм толкова разстроен. Иска ми се да го докладвах по-рано на полицията.“< /p>

През декември беше обявен неправилен процес, след като журито не успя да излезе с присъда по три точки за изнасилване и той беше съден повторно по всички обвинения.

Той беше признат за виновен с решение на мнозинството от двама точки на 31 май, след седем дни разисквания, но съдебните заседатели не можаха да стигнат до присъда по третото обвинение, за което се твърди, че включва друга жена.

Мастерсън беше осъден, след като молбата на защитата за нов процес беше отхвърлена, с неговите адвокати се опитват да накарат двете присъди да се изпълняват едновременно от 15 години до живот.

„Неговият живот ще бъде повлиян от това, което решите днес“, каза адвокатът на Мастерсън Шон Холи на съдията.

"И животът на деветгодишната му дъщеря, която означава света за него и за която той означава света.

"Той е живял живот за пример, той е бил изключителен баща, съпруг, брат, син, колега и обществен служител."

Изображение: Дани Мастърсън напуска Върховния съд на Лос Анджелис със съпругата си Бижу Филипс през ноември 2022 г. Снимка: AP

Прокурорите аргументираха позицията му в Спорната Църква на сциентологията, където двете жени и една предполагаема жертва също са били членове, беше използвана, за да се избегнат последствията след това, като жените обвиняваха организацията за колебанието им да отидат в полицията.

В изявление , църквата каза, че „свидетелствата и описанията на вярванията на сциентологията“ по време на процеса са били „единствено неверни“.

„Църквата няма политика, която да забранява или обезсърчава членовете да съобщават за престъпно поведение на когото и да било – сциентолози или не – на правоохранителните органи."

Мастърсън не даде показания, нито адвокатите му повикаха свидетели, като вместо това защитата твърди, че действията са били по взаимно съгласие.

Жените, чиито доказателства доведоха до неговото убеждение, каза, че през 2003 г. Мастърсън им е дал напитки, които ги карали да се чувстват замаяни, преди да припаднат и той да ги изнасили. група приятели тийнейджъри и се развива през 1970 г. в Уисконсин.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР