Данъкоплатците в 14 щата могат да получат известно финансово облекчение

...
Данъкоплатците в 14 щата могат да получат известно финансово облекчение
Коментари Харесай

14 щата намаляват индивидуалните данъци върху доходите през 2024 г. Ето къде данъкоплатците получават почивка.

Данъкоплатците в 14 щата могат да получат известно финансово облекчение тази година с помощта на по-ниските самостоятелни данъчни ставки, признати през 2024 година, съгласно разбор от Tax Foundation, мозъчен концерн, който се концентрира върху налозите.

Намаленията съставляват продължение на „ треската за понижаване на налозите “, както се назовава от ляво насочения Институт за данъчна и икономическа политика (ITEP). Стремежът за понижаване на държавните налози стартира по време на пандемията, когато доста щати се оказаха затрупани с данъчни доходи. С тлъстини в хазната законодателите се пробваха да обезпечат известно облекчение на своите гласоподаватели, нормално посредством данъчни отстъпки или понижения на ставките.

Щатите, които понижават налозите през 2024 година, нормално се управляват от републиканските законодатели, макар че има някои демократи -контролирани щати, които също скачат против намаляването на налозите. Кънектикът, да вземем за пример, понижава данъчните си ставки за жителите с ниски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР