Данъчните от звеното за фискален контрол на НАП, полиция и

...
Данъчните от звеното за фискален контрол на НАП, полиция и
Коментари Харесай

Ясни са резултатите от проведените проверки на борсите за плодове и зеленчуци

Данъчните от звеното за фискален надзор на Национална агенция за приходите, полиция и чиновници на БАБХ ревизират най-големите зеленчукови тържища в Пловдив и София. Екипите на приходната организация са част от почналата през днешния ден (16 март 20223 г.) акция на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи.

Служителите на Национална агенция за приходите, дружно с служители на реда и представители на БАБХ, са ревизирали над 25 обекта в софийските борси " Къра “ и в кв. " Дружба ", както и в тържищата в пловдивските села Плодовитово и Първенец. Данъчните инспектори са открили общо 5 нарушавания, измежду които липса на касов уред, неиздаване на касова записка и разминаване сред маркираните на фискалното устройство суми и наличностите в касата, оповестиха от Национална агенция за приходите.

Проверките ще продължат и през идващите две седмици и в други обитаеми места, като екипите ще инспектират и обектите отвън границата на зеленчуковите тържища, за попречване на незаконната търговия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР