Данъчни облекчения и безлихвени заеми ще насърчават семействата в Унгария

...
Данъчни облекчения и безлихвени заеми ще насърчават семействата в Унгария
Коментари Харесай

Унгария пак ни изпревари – увеличава раждаемостта с нов закон

Данъчни облекчения и безлихвени заеми ще предизвикват фамилиите в Унгария да имат повече деца.

Това става допустимо с признатия единомислещо през вчерашния ден от унгарския парламент нов закон за битка с демографската рецесия. Облекченията за фамилиите са част от тактиката на Орбан за решение на казуса, без да разрешава мигранти да влизат в страната, написа в. „ Сега “.

Според ограниченията, заложени в закона фамилните двойки, в които дамата е под 40 години, ще могат да получат безлихвен заем от 10 милиона форинта (около 35 000 евро).

Насърчителните ограничения са обвързани с изискването най-малко един от съпрузите да работи и двамата нямат досие в полицията или неплатени налози, се показва в закона. Изплащането на заема ще бъде отсрочено с три години при раждането на първото им дете. След появяването на второ дете една трета от заема ще бъде опростена, а след третото целият заем може да бъде банален. Но в случай че фамилната двойка няма дете до пет години след взимането на парите, тя ще би трябвало да изплати лихвите към заема със задна дата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 10 секунди) Рейтинг: 2089 | Одобрение: -3176 Никой не го интересува Унгария. Тука има задоволително раждаемост. Всяка нова жилищна постройка е продадена, преди да е издигната и е цялостна с млади фамилии. Ае стига ни занимавахте с тъпотии от сорта на "виж другата паничка е по-пълна ".ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ. Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР