Данъчната реформа в САЩ, която готвят републиканците, начело с американския

...
Данъчната реформа в САЩ, която готвят републиканците, начело с американския
Коментари Харесай

Данъчната реформа на Тръмп върви, но изглежда за сметка на средната класа

Данъчната промяна в Съединени американски щати, която готвят републиканците, отпред с американския президент Доналд Тръмп, наподобява няма да срещне особени компликации в Сената.
С много саркастичен звук изданието WhoWhatWhy разяснява, че бюджетната комисия в Сената е приела „ политическа рамка “ от 10 трилиона $ за по-малко време, в сравнение с би трябвало да бъде измита кола, цитирайки сенаторът-демократ Рон Уайдън. Причина за иронията е фактът, че двама републикански сенатори и членове на комисията, които обществено показаха терзания от пакета, даже не споделиха гък по време на полемиката.
Става въпрос за сенаторите Рон Джонсън и Боб Кокър. Преди дебата, Кокър съобщи пред Fox News, че си остава „ ястреб във връзка с недостига “ и няма да се трансформира. Джонсън пък се оплакваше от обстоятелството, че с промяната ще бъде по-натоварена с налози междинната класа в Съединени американски щати за сметка на най-богатите. И двамата, обаче, били уверени от Доналд Тръмп, че терзанията им щели да бъдат отразени в пакета. В последна сметка гласуването приключи с 12:11 гласа в поддръжка на промяната – всичките 12 гласа от републиканци.
Основни значими моменти в данъчната промяна на Тръмп плануват такава смяна на налозите, че към 2027 година 13 млн. американци ще останат без здравни застраховки и ще бъдат изключени от американското опазване на здравето, демонстрират калкулации от отчет на Бюджетната комисия на Конгреса. Това действително е премахването на така наречен „ Обамакеър “. Мярката на Тръмп на процедура планува „ здравите “ американци да отпаднат от пазара за застраховки, с цел да бъдат спестени бюджетни средства. Очаква се да бъдат спестени 338 милиарда $ до 2027 година!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР