Дан Акройд казва, че чувства късметлия заради факта, че никога

...
Дан Акройд казва, че чувства късметлия заради факта, че никога
Коментари Харесай

Какво се случва с актьора Дан Акройд от Ловци на духове

Дан Акройд споделя, че усеща " късметлия " поради обстоятелството, че в никакъв случай не е злоупотребявал с алкохол или наркотични субстанции. Още повече, че 71-годишният канадски артист от " Ловци на духове " е съосновател на марката водка Crystal Head. Но все пак е уверен, че алкохолът би трябвало да се употребява умерено.
 Ghostbusters: Afterlife, Джейсън Райтман и първи филмов откъс на новия филм за
" Ловци на духове " заживява нов живот

Първи филмов откъс на Ghostbusters: Afterlife

През 1982 година Дан губи от свръхдоза най-хубавия си другар и сътрудник Джон Белуши, с който си партнира във кино лентата " The Blues Brothers ". Белуши е единствено на 33, само че от години злоупотребява с пене и опиати.

В тази връзка Акройд споделя пред Daily Mail: " Късметлия съм, в действителност мога да се възпирам и да употребявам умерено. За съпоставяне мога да кажа, че единствено тъй като някой има мотоциклет Ducati, който развива 250 благи в час, не значи, че би трябвало да го кара на оптималната мощност ".

Все отново той прибавя, че обича по едно-две напитки в домашна среда и добра компания. Особено обичана му е тази на 72-годишния му сътрудник Бил Мъри. И си спомня времето, в което са дружно на снимачната площадка на продължението на " Ловци на духове " - Ghostbusters: Afterlife. " Той постоянно канеше хора от екипа в стаята си, където имаше цялостен бар с алкохол и правеше на всички коктейли. Но тези сесии продължаваха два или три часа и по-късно всички просто се прибираха у дома. "

Освен с произвеждане на водката Crystal Head, която се предлага в забавна бутилки с форма на череп, Дан ръководи и веригата клубове за хранене и музика онлайн House of Blues. Освен това е и съсобственик на компания, която внася текила в Канада, написа Bang Premier.

А умереният метод на пиянство артистът е усвоил до момента в който е бил в Обединеното кралство, с цел да снима Ghostbusters: Afterlife. " Отидох в Йоркшир... оттова идват и моите предшественици, като да вземем за пример Табита Айкройд, която е била икономка на семейство Бронте. Харесва ми тук. Особено кръчмите. Винаги, когато мога, отивам в селска механа и похапвам пържола или пастирски къс с хубава наливна бира. Макар да знам, че към този момент би трябвало да проследявам тежестта си. Знам, че одъртявам. И в този момент карам по-бавно. "
 Уентуърт Милър, Дарил Хана, Кортни Лав, Дан Акройд и Тим Бъртън - звездите с аутизъм, които трансформират схващанията за това положение
Звездите с аутизъм, за които не сме и предполагали

Как трансформират гледната точка и настройките

Що се отнася до персоналния му живот, Дан Акройд има къса връзка с актрисата Кари Фишър. През 1983 година се дами за актрисата Дона Диксън, от която има три дъщери Даниел (33 г.) известен музикант с псевдонима Вера Сола, Бел (30 г.) и Стела (25 г.). Развежда се през 2022 година

И като цяло Дан твърди, че е благополучен човек. И че е признателен - на хората, с които е работил пред годините и на тези, които са го подкрепяли. " Аз съм в един необикновен миг от живота си. Е, бих могъл да отслабна още малко, само че пък не спирам да танцувам и да се развличам. А това в огромна степен удължава живота. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР