Дамите винаги обичат да разпитват мъжете за чувствата им. И

...
Дамите винаги обичат да разпитват мъжете за чувствата им. И
Коментари Харесай

4 знака, че той не те обича

Дамите постоянно обичат да разпитват мъжете за възприятията им. И постоянно държат мъжете освен да кажат „ Обичам те! “, само че и да обяснят тъкмо за какво. Да, дамите обичат думите, които ги карат да се усещат мечтани и осмислят отдадеността на връзката.

Но постоянно се случва по този начин, че един мъж сякаш твърди своята обичана във безконечна обич, а по-късно я лъже, изневерява, не извършва обещанията си и още, и още. Защо мъжът постъпва по този начин? Психолозите са безапелационни с отговора си – този човек просто не ви обича. Без значение какво ви приказва или е говорел преди.

Всеки може ди си споделя каквото желае. Ето за какво би трябвало да оценяваме един човек освен по това, което приказва, а най-много по това, което прави.
свързани новини8868на 15.10.20186935на 22.04.2017
Нека да забележим какво в държанието на един мъж намерено „ приказва “, че любовта към този момент я няма.

Вече не усеща нужда да ви пази и пази

Не му пука какво ще се случи с вас. Способен е да ви остави да отидете някъде сами измежду нощ, до момента в който той си спи умерено.
Не го интересува какъв брой мъже се въртят към вас, къде прекарвате времето си.

И в случай че, не дай си Боже, изпаднете в неволя, той сигурно няма да се втурне, с цел да ви окаже помощ.

Не го интересува по какъв начин се чувствате

Може да сте обезпокоени за нещо доста съществено. Може да ви следва интервенция или различен сложен житейски проблем за разрешаване. Да не сте на себе си от боязън или обезсърчение. Мъжът, който не изпитва любов, не се интересува от това ни минимум.
Ако се разболеете, той няма да наруши комфорта си, с цел да отиде до аптеката и да ви купи медикаменти. Няма да ви попита какво ви се яде. Ще е безусловно ням за всичките ви потребности. Просто ще изрази състрадание – в най-хубавия случай. И това ще е всичко.

Демонстрира цялостно равнодушие

Включително и към сълзите ви. Няма проблем с тях. Не се гневи, не се нервира, не се пробва да ви успокои или да потърси дружно с вас повода за страданието ви. Просто ще продължи да се занимава с нормалните си неща.

Никога няма да ви се обади пръв

Нито ще ви написа. Няма да прояви деликатност и угриженост. Не ще се интересува по какъв начин прекарвате времето. Просто този мъж не ви обича.
Не си губете времето с него, откакто можете да бъдете с различен, който в действителност да ви цени и е податлив да живее поради вас!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР