Дамите доказано са суетният пол. Те изключително много държат на

...
Дамите доказано са суетният пол. Те изключително много държат на
Коментари Харесай

Жена намаза косата си с майонеза! Няма да повярвате какво се случи!

Дамите потвърдено са суетният пол. Те извънредно доста държат на това визията им да е безупречна. Не е загадка, че прическата постоянно е на респект. Ако дамата има суха, изтощена и непокорна коса, то сигурно изпитва усложнение да я приведе в естествен тип.

Много е евентуално нищо да не е в положение да повлияе на прическата, без значение дали става въпрос за процедури, осъществявани вкъщи или такива, на които дамите се подлагат в профилираните фризьорски салони.

Какво да извършите в сходна обстановка?
 Ако желаете съвършени къдрици, НИКОГА не слагайте този артикул върху косата си Ако желаете съвършени къдрици, НИКОГА не слагайте този артикул върху косата си
Дамите несъмнено са суетният пол. Те постоянно се стремят да наподобяват несравнимо красиви, без значение от мястото и времето. За тях външния...

Майонеза – тайната за необикновено красива коса!

Истина ли е това? Възможно ли е един подобен хранителен артикул, с който сме привикнали да гарнираме всевъзможни ястия, да окаже позитивно влияние върху косата?

Може и да не сте се интересували, само че майонезата съумява да похрани и възвърне сухата коса. Ако постоянно я употребявате като маска, вие ще си гарантирате едно безупречно поддържане. Веднага откакто я нанесете и престоите известно време с нея, косата се разресва доста по-лесно и можете да оформите съвършената прическа.

Знаете, че в майонезата се съдържа доста зехтин и яйчен жълтък. И двете съставки взимат интензивно присъединяване при изработката на домашните маски за коса. Тук обаче те са комбинирани в едно и правят чудеса.
 10 лесни публични прически, подготвени за минути 10 лесни публични прически, подготвени за минути
В сватбения сезон, постоянно е комфортно да имаме и авариен вид, в случай че обичаната ни фризьорка няма свободен час за публична прическа, а и...

За предпочитане е сами да си приготвите майонезата. Ако обаче нямате време или предпочитание, напълно умерено можете да ползвате и подготвен артикул, закупен от магазина.

От вас се изисква да нанесете соса по този начин, както маската и да сложите шапка за баня. За да влияе още по-добре върху косата, увийте с забрадка. Дръжте към 20 – 30 минути и по-късно измийте усърдно с шампоан.

Изсушете и оформете косата по този начин, както желаете.

Ако вършиме маската постоянно, позитивната смяна ще настъпи скоро. Пробвайте и се уверете сами, че майонезата е най-великата маска, успяваща да подхрани даже най-сухите и изтощени коси!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР