Дами, завърнах се. Знам, че ви липсвах и вие на

...
Дами, завърнах се. Знам, че ви липсвах и вие на
Коментари Харесай

Пърси лекува следпразнична депресия

Дами, завърнах се. Знам, че ви липсвах и вие на мен, само че знаете по какъв начин е по празниците. Като се стартира от 22 декември и се завърши някъде през януари...кой ден сме през днешния ден в действителност?...та през цялото това време се чества. И аз съблюдавам традициите, не съм се спирал. Всеки ден пиянство, питейни заведения, мадами...Но през днешния ден се сетих, че празниците свършиха и мисля, че изпаднах в по този начин наречената от вас " меланхолия ".

Чувал съм, че вие постоянно изпадате в меланхолия, доколкото знам всеки месец по един път. За мен това чувство е ново. Ако би трябвало да ви го опиша - празно ми е, нямам доста защо да пребивавам, никой не ме е поканил на ваучър в идващите дни и не съм получавал дарове от известно време. И в този момент се чудя по какъв начин да изцелявам депресията.

Всъщност имам няколко хрумвания: Ще си взема още малко отпуск. Сигурен съм, че депресията ми се задълбочава като би трябвало да отивам на работа. Свикнах да съм свободен в последните седмици и в този момент ми е неестествено като звънне алармата. Така че се обадих на шефа и си удължих отпуската.

Освен това мисля и да поизляза. Тъпото е, че никой не желае да излиза в този момент. Сигурно тъй като и всички други са в меланхолия. Аз съм уверен, че ще ме излекуват в обичания ми бар. Някоя и друга кокона също несъмнено ще ми помогне. В тази връзка, на която и жена да кажа, че съм в меланхолия, тя ме съжалява и ми предлага да пием по пиво, а след това си потегля с мен. Голям съм късметлия.

И по този начин, май друго не ми хрумва, само че в случай че имате хрумвания, давайте, пишете ми, ще се веселя дружно да излекуваме следпразничната меланхолия.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР