Дами, тази тема е много важна за вас. Ако сте

...
Дами, тази тема е много важна за вас. Ако сте
Коментари Харесай

Пошлият външен вид отблъсква мъжете. Ето какво още НЕ харесват те

Дами, тази тематика е доста значима за вас. Ако сте необвързани, само че желаете доста скоро да измененията това, би трябвало да знаете какво най-вече отблъсква мъжете. Няма по какъв начин да кажем, че това е обвързвано единствено и само с външния тип или пък с характера на дамата. Защото за никого не е загадка, че има доста красиви дами, които са необвързани, както и доста положителни и благи, които също са сами.

Вярно е, че мъжете от време на време имат прекомерно високи условия за своята бъдеща партньорка и не помнят, че даже и те самите са надалеч от съвършенството, само че въпреки всичко е добре да бъдете осведомени с някои от нещата, които мъжете не харесват. Може би някои от вас ще се припознаят в идващите редове и ще си отговорят на въпроса за какво към момента нямат човек до себе си. Но желаеме да ви кажем, че от време на време това няма общо с любовното ви състояние. В последна сметка ще срещнем верния мъж, когато Бог ни го изпрати и от време на време, даже много постоянно нещата не зависят единствено и само от дамата.

В никакъв случай не трябва една жена да изпада в меланхолия и страдание, че е сама. Бог най-добре знае от какво и от кого има тя потребност в живота си. Но въпреки всичко е добре да знаете какво най-силно отблъсква мъжете от вас.

Ето кои неща НЕ харесват мъжете.

Силен грим

За дамите гримът е изкуство. И те обожават освен гримовете си, само че и им доставя същинско наслаждение, до момента в който се гримират. Всяка една представителка на нежния пол има разнообразни желания по отношение на грима. Някои дами обичат по-изчистения грим, с който просто да подчертаят красивите си черти на лицето. Друг път са фенове на тежкия грим и не изпитват проблем да се появяват в подобен тип даже и денем или просто до момента в който разхождат кучето си.

Е, скъпи дами, правилно е, че всеки има усет и може да наподобява по този начин, както си пожелае, само че истината е, че мъжете по никакъв начин не харесват мощния и тежък грим. Дори много постоянно те го дефинират като „ шпакловка “ и в множеството случаи това ги отблъсква от едно момиче, колкото и да го харесват. А и може би съвсем всяка от вас е чувала думите „ по-красива си без грим “. И да, мъжете обръщат внимание на тези „ женски “ работи и по никакъв начин не им харесват. Те избират естествения тип на дамата, за разлика от множеството дами. Но в последна сметка всеки самичък дефинира по какъв начин да наподобява.

Изкуствена коса и нокти

Тема, която вечно ще си остане една от най-обсъждани и най-оспорвани. Изкуствената коса и изкуствените нокти никога не трябва да дефинират същността на една жена, само че за жалост мъжете постоянно поставят етикети на дамите, които са любителки на тези „ екстри “. И до момента в който за дамите екстеншъните и построените нокти са оръжие, което ги прави по-красиви, за мъжете са тъкмо противоположното.

Тук е моментът да споменем, че има дами, които цялостен живот имат проблеми с растежа на косата и макар напъните, които поставят, естествената им коса отхвърля да пораства. А за никого не е загадка, че всяка дама си мечтае за дълга и красива коса и това е повода множеството от тях да прибягват до изкуствените удължители.

Но за мъжете това няма никакво значение. Те не харесват сходни неща и постоянно дефинират тези дами като „ кифли “ и „ повърхностни “ и че наподобяват по този метод, с цел да притеглят внимание. Е, да – има и такива дами, само че не всички. И никога не трябва да поставяте всички под общ знаменател за каквото и да е. Това са просто коса и нокти, които никога не са огледало на душата на дамата.

Провокативно  облекло

Красивата жена ще бъде красива всячески. Късите поли и рокли, както и огромните деколтето биха привлекли мъжкото внимание единствено с една единствена цел – полова. Мъжете възприемат дамите, които се обличат провокативно като полови обекти, само че никога не биха погледнали на тях съществено. Скъпи дами, има разлика от просташко и провокативно, както и от на ниска цена и секси. И да не забравяме, че най-важно е наличието на дамата, силата, която излъчва, както и нейното държание.

Неприличното поведение и подкъсените облекла отблъскват мъжете. И в случай че продължите да се обличате и държите по този метод, може би това ще ви попречи да си намерите сериозен сътрудник в живота. Никога не би трябвало да забравяме, че посредством стила и метода на обличане дамата показва себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР