Дами, край на драмите! Мъжът, който обичате до полуда ще

...
Дами, край на драмите! Мъжът, който обичате до полуда ще
Коментари Харесай

Край на драмите! Ето как да си върнете бившия партньор

Дами, завършек на драмите! Мъжът, който обичате до лудост ще се върне при вас! Звучи ви невероятно? Не и в случай че извършите нужното, с цел да си го върнете.

Там, където е имало обич – към момента я има. Но някои просто не знаят по какъв начин да си я върнат назад. И се отхвърлят още преди да са почнали. Но по този начин не се прави. Ако искаш нещо ще би трябвало да се бориш за него и да си наясно, че ще мине доста време, до момента в който го получиш. Но пък в случай че вложиш цялата си сила в това, няма по какъв начин да не останеш очарована от резултата.

Искаш да си върнеш някогашния? Не може да прекараш нито минута повече без него. Е, скъпа, попаднала си на вярното място. Край на отчаянието. Напълно допустимо е още веднъж да се съберете. Но в случай че в действителност искаш това, би трябвало да забравиш за страха и предразсъдъците. Бъди малко по-уверена в себе си и не се срамувай. Ако той е индивида, който те прави щастлива – бори се за това благополучие и не позволявай на никой да ти попречи. Дори и на самата себе си.

 

Представяме ти сигурни способи, които ще върнат някогашния ти още веднъж в твоя живот. Е, триумф!

Не позволявай на болката да те заслепи

Ако в действителност си решила да си върнеш някогашния сътрудник назад, тогава не би трябвало да се оставяш на отрицателните страсти да управляват тялото и живота ти. Напълно обикновено е, когато той е бил този, който е желал да се разделите, да изпитваш яд и гняв. И несъмнено да искаш да си отмъстиш на индивида, който те е наранил. А това е най-голямата неточност, която обаче много постоянно се позволява.

А кой е най-хубавият метод за възмездие съгласно множеството дами – незабавно да отидат в непознати ръце. Ако прибързаш и започнеш още след раздялата да излизаш с други мъже и да спиш с тях, шансът да намразиш себе си е доста огромен. Да, може би в този момент не осъзнаваш какъв парадокс е това, само че когато неприятните страсти си отидат от теб ще схванеш защо приказваме.

А и не би трябвало да забравяш, че в случай че се събереш още веднъж с някогашния ти, това ще бъде неизбежна тематика, която ще би трябвало да обсъдите. И ти несъзнателно ще му споделиш за твоя любовен живот след раздялата. И тогава, повярвай, ще се почувстваш толкоз неудобно.

Прекарвай време с другари

Има възможност, мисълта да се събереш с някогашния да се трансформира в твоя фикс концепция, което пък ще се трансформира в голям проблем. Няма нищо неправилно в това да искаш да си върнеш индивида, който обичаш и който те кара да се чувстваш щастлива, само че не трябва да бъдеш захласната от него и от тази мисъл.

Сега, повече от всеки път се нуждаеш от разходки и излизания с приятелки, почивки и несъмнено да поглезиш себе си. Отиди на шопинг, смени прическата, направи си нов маникюр. Забавлявай се, запиши се на спорт. Прави всичко належащо, с цел да държиш мислите си надалеч от него. Защото рискуваш да се обсебиш, а това никога няма да докара до нещо положително.

Научи се да казваш „ Извинявай “

Понякога раздялата не се случва по виновност някой от двамата, в противен случай. Понякога събитията са такива, че тя е неизбежна, колкото и да не ни се желае.Хората не помниха да одобряват грешките си и да се извиняват за тях. Не е задоволително единствено да се извиниш, само че и да почувстваш, че в действителност си сбъркал и се разкайваш за всичко, което си направил. За пропуснатите целувки, за разногласията без причина, за това, че не си била задоволително добър сътрудник.

Може би, когато той види, че в действителност съжаляваш и си подготвена да се промениш и даже към този момент вижда смяна у теб, тогава шансът да се върне още веднъж в живота ти е доста по-голям.

И двамата имате виновност за тази разлъка. И двамата допуснахте любовта и тръпката да си отидат от вас. Може би подценихте всички тези незначителни на пръв взор странични фактори, които оказват голямо въздействие на актуалните връзки. Но даже и най-истинската и вярна обич може да бъде разрушена. Ако няма кой да се грижи за нея и кой да я поддържа. Защото връзката изисква ежедневни грижи и не е за хора, които не изпитват потребността да бъдат обичани и да имат човек до себе си. Защото това води до доста взаимни отстъпки и доста отговорности, които множеството не са подготвени да създадат. И по този начин се провалят връзките. Любовта не е задоволителна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР