Дали заради мен няма да има втори сезон на Войната

...
Дали заради мен няма да има втори сезон на Войната
Коментари Харесай

Създадени ли сме от гущери търсете в Библията и във фреските с анунаки, а не в мита за Лилит!

Дали поради мен няма да има втори сезон на „ Войната на буквите “ или мнението ми съответствува с това на множеството българи, не е толкоз значимо, споделя езотерикът

Първата жена в света е била не Ева, която е основана от реброто на Адам, а Лилит. Според еврейския Талмуд, е живяла с Адам преди да се изроди в секуб, ламя или фурия. Тя осезателно участва в месопотамските легенди и митове, както и в Епосът на Гилгамеш. Това сподели в изявление за Флагман.БГ писателят Ангел Хаджипопгеоргиев.  След като Господ я прокълнава, едно от превъплъщенията ѝ е рептилско, прибавя той.

Една от аргументите да няма втори сезон на сериала „ Войната на буквите “ е скандалното изявление, което той даде за Флагман.БГ през февруари, а думите му за изопачаването на историята бяха представени от археолога проф. Николай Овчаров и от други медии.

-Дипломатически скандал разтресе България, откакто Ваш фейсбук-приятел снима водач на кола с червен номер. Вместо служителите на реда да спрат нарушителя, който пресича няколко светофара на алено с малко дете в скута, те тормозят момчетата, станали очевидци на следващата подигравка със закона. Вие пък коментирахте във Facebook, че се гордеете с постъпката на този, от който дипломатът се жалва за побой. Толкова ли е пропаднала страната ни, че когато някой ливанец с червен номер на колата сгази закона, служителите на реда изкарват терористи хората, жадни за правдивост?

-Тези, в които е силата на репресията, са си измислили правото на имунитет, с цел да вършат каквото си желаят изцяло безнаказано. И това не е единствено у нас, въпреки тъкмо у нас нещата още веднъж да са си наши парадокси. Не съм уверен, че в Щатите полицията щеше да се съобрази с дипломатическия имунитет на тоя евентуален палач, а и не мисля, че той щеше да се държи по този метод. Явно у нас има почва за такива действия, тъй като самите български политици непрекъснато престъпват законите, опирайки се на своя имунитет и безотговорност. Историята го е потвърдила стотици пъти. И е индикативен фактът, че някои от тях не желаят да си дадат имунитета, въпреки да тръбят из медиите, че са чисти като детска сълза.

-„ Свободата желае Караджата “ е името на бъдещия филм на Вашия другар Максим Генчев, само че с цел да се съберат средствата за лентата, режисьорът, който е и добър художник, разгласи, че подарява картините си, т.е. ще ги раздава на донори. Навярно единствено в България може да се случи това - патриот, основал филми за Ботев и Левски, да стане донор на донорите, само че като публицист и езотерик какво бихте споделили – от какво се нуждае Свободата?

– Това, което прави Максим, си е апостолска активност и в тази ситуация има свободата да го направи, тъй като през соца нямаше по какъв начин това да се случи. Но демокрацията не значи независимост. Да, има частична независимост в някои връзки и човек примерно може да си разреши да се махне от страната, щом не се усеща удобно, само че пък не може да отиде, където желае и да прави каквото желае. За каква независимост приказваме? Ето да вземем за пример аз имам свободата да пиша книги, само че пък нямам опция да ги дам на всички читатели, изключително на тези, които не знаят български, тъй като това среща големи компликации. Караджата, Левски, Ботев и другите наши герои са се борили за тъкмо избрана независимост, която в един прекрасен ден България я е получила. Но това не е всичко. Не помня кой бе споделил, че нашият Народ не знае какво да прави със своята независимост и това е правилно. Според Стоян Михайловски " българинът не е свободен, той е единствено освободен ". Ние мигновено обръщаме свободата в разпасаност. Казвам това, тъй като думата " безредица " доста погрешно се използва и асимилира, тъй като си е много добра политическа теория и си е тъкмо народовластие, а не безвластие.

-Учителка от Благоевград кара децата в час да си залепят устата с тиксо, с цел да мълчат. Не е ли това част от онази фрапантната цензура, която се постанова във всички сфери, а другояче се тръби за народна власт и независимост?

-Ето по тази причина приказваме. Сещам се по какъв начин моят наследник ми се оплака, когато беше в началното учебно заведение, че учителката им по съветски ги карала да затварят очи и да се пробват да издигнат чина както седят на него. Това несъмнено е някакъв неин тренинг за централизация, който няма връзка с фашисткия способ на тиксото, само че аз отидох при шефа и направих панаир по въпроса. Номерът с тиксото сега е изключително известен в целия свят и мога да заявя, че във Facebook от дълго време се пробват да го залепят на устите, които приказват неща, неодобрявани от администраторите. Разбира се пък те извършват директивите, спуснати от евро-атлантическото общество, което толерира ЛГБТ, разните мигранти и обезличаването на изконните обичаи на народите. Тиксо сега има поставено върху всички съветски медии. У нас техните малките екрани са по този начин цензурирани. Тоест се ползват дискриминационни, даже напряко фашистки способи за налагане единствено на една позиция и принуждаване на обществата да одобряват тенденциозна информация. 

-Наскоро Максим Генчев разгласи, че единственият триумф на новите еничари е очернянето на името му, само че делото му е живо и никоя сатанистка мощ не може да го спре. Той назовава публицистите, които целеустремено хулят филмите му, мършоядната антибългарска паплач. Тези дни пък Вие споделихте, че една от аргументите да няма втори сезон на „ “ е скандалното изявление, което дадохте във Флагман.БГ. Защо? 

– Общото сред мен и Максим Генчев е това, че сме другари във Facebook и случайно поддържаме връзка отдалечено, само че и по собствен личен метод се опитваме да отворим очите на хората. Впрочем направих много редакции на творбите на брат му Евгени, който беше /вечна му памет/ необикновено надарен публицист и стихотворец, само че също неординерен по темперамент като Максим. Аз другояче съм аматьор откъм кинематография, въпреки че съм построил лични критерии през некъсия си живот и съм писал сюжети за филми. Така че не бих се наел да разясня качествата на неговите филми, само че поддържам ентусиазма му, тъй като по-добре е да се прави нещо, в сравнение с да не се прави. Нека се замислим какъв брой филми са направени за Ботев и Левски и дали преди направените са по-качествени от тези на Максим! Колкото до охулването на филмите му, то сигурно има и платени хулители, обслужващи силите, които целят унищожаването на нашата национална еднаквост. Колкото до „ Войната на буквите “, то дали поради мен няма да има втори сезон или просто моето мнение съответствува с това на множеството българи, не е значимо. Просто си припомням, че много медии ме цитираха след излизането на изявлението ми във Флагман и Кошлуков се изрече след това по сходен метод по отношение на кино лентата, като добави и още някои фактори за прекъсването на фотосите.

- Неотдавна се появихте в „ Добро утро, Бургас! “ по Канал 0 със седмолъчна звезда на гърдите и новите си книги в ръце. Тогава в изявление с Мария Москова казахте, че розенкройцерите, масоните, илюминатите са свързани с Боян Мага и този знак показвал другите му реинкарнации. В кои персони живее той? 

– Споменатите организации и ордени не са директно свързани с Мага, видяно от исторически проект, само че изрично носят концепциите, които нашите богомили са занесли на Запад. А както от ден на ден историци настояват: " Създател на богомилството е четвъртият наследник на Симеон ". В книгата ми не става въпрос за реинкарнации, а за това, че еднакъв човек върви през вековете с разнообразни имена и национална принадлежност. Както към този момент заявих по Канал 0: " Преминаването на Баян през такива персони като Парацелз и граф Сен Жермен е една грандиозна метафора, трасираща пътя на богомилската теория ". И тук мога да издам малко от книгата като заявя, че Орденът на розенкройцерите не е основан от Кристиян Розенкройц, а от Филип Ауреол Теофраст Бомбаст декор Хофенхайм, повече прочут като Парацелз. Също по този начин ще кажа, че мистериозният граф Сен Жермен, прочут и като граф Ракоци, княз Салтиков и още сума псевдоними, е забъркан в основаването на тайнствената организация на Илюминатите, която поражда в Инголщат след прекосяването му оттова на път за Швейцария, връщайки се от Русия. Първоначалното име на тайната организация е било " Съюз на перфектибилистите ", което име им дава същият тайнствен граф. И забавно за какво този граф се настанява в същата стая в Базел, където преди 300 години е живял Парацелз?! Читателите биха били много озадачени и ще им бъде много мъчно да отсеят историческата истина от художествената небивалица, само че би трябвало да бъдат изцяло сигурни, че истината господства пред фантазията. Дори мога да си разреша откровеността, че фантазията в книгата се явява като бижу на истината.

-В „ Цветето на Гилгамеш “ пишете и за дъщерята на Адам и Ева, както и за богомилските митове за нея, за сълзите ѝ, които го зареждат с величие. В книгата Ви обаче съветската ФСБ и американската Централно разузнавателно управление на САЩ си партнират. Те дружно търсят цветето, което са се надявали да помиришат Хитлер и Сталин. Съществувало ли е настина такова вълшебно цвете? 
 
– Според богомилите Адам и Ева имат две дъщери, които както синовете, са от двама татковци. Както Авел е от Адам, по този начин и Ада, до момента в който Каин и Коломаин са деца на Змията, която в един миг поповете свързват със Сатаната, въпреки в Библията това не се загатва на никое място. И тъкмо Коломаин плаче върху едно цвете, което се зарежда с знание, състрадание и величие от сълзите ѝ, които на собствен ред са ги приели от плодовете на Дървото на Живота. Това цвете съществува съгласно Епоса на Гилгамеш, само че в случай че човек се поразрови из приказките на другите нации може да го открие на много места, както и мита за Живата вода. В книгата ми, Централно разузнавателно управление на САЩ и ФСБ си партнират, тъй като имат обща цел и тя е Цветето. Те нямат никаква изгода да пречат на неговото намиране, още повече има доста обстановки, при които към този момент е имало такова партньорство, единствено че елементарните хора не ги знаят заради медийно затъмнение..

-В предаването на Мария Москова споменахте и за духове на дами, които съблазняват самотните мъже, както и за първообраз на ламите, които са известни от българските приказки. Как е била основана тази Лилит преди Ева? Психологът Еленко Ангелов вероятно би съзрял в това, което казвате, тайна доктрина. След като в тази история са намесени змейоподобни същества, то излиза, че Лилит е рептил или най-малко създание на извънземните. Може ли в действителност да сме техни творения?
 
– Конспирации могат да се видят на всички места, когато човек ги търси съзнателно. Хората доста си падат по тях и умните ги основават даже от нищото. Само че Лилит е била същинска и първа жена преди да се изроди в секуб, ламя или фурия. Впрочем тя също е и нощната, забулената сова, а в еврейския Талмуд е показана като първата жена на Адам. Също по този начин осезателно участва в месопотамските легенди и митове, както и в " Епосът на Гилгамеш ". Така че тя не е основана като рептил, а откакто Господ я прокълнава, едно от превъплъщенията ѝ е рептилско.  Ако се опрем обаче на Библията, то Каин като последовател и създател на човешкия жанр си е на половина рептил, защото е наследник на Ева и на Змията. Интересно за какво никой не го разяснява това?! И никой не го свързва с анунаките от Нибиро, които са си гущероподобни. Така че конспирацията, че сме основани от някакви хиперинтелигентни гущери може да се търси в Месопотамия при фреските с анунаки, в първите глави от Тората на Библията, само че не и в мита за Лилит. Впрочем аз за Лилит пиша в един от разказите си от сборника „ Ипостас “, който няма нищо общо с „ Цветето на Гилгамеш “, която се състои от два тома или по-точно от две книги. Интересното в този случай е това, че тези два тома умерено могат да се четат, без да се свързват един с различен, т.е. да бъдат обсъждани като две изцяло обособени книги, въпреки и да имат връзка между тях. Но в случай че би трябвало да се конкретизира, то втората осветлява в допълнение първата и добавя някои незадоволително обяснени проблеми в нея. Също по този начин действието в двете книги се развива в разнообразни времеви писти и в случай че първата е изцяло модерна, то втората стартира от 10-ти век и в нея мистиката господства, пресъздавайки много митове от древността, акцентирайки върху биографията на Баян Магесника. Разбира се такива има и във втората част от сборника с разкази, където се концентрирам върху езотериката, теологията, космогонията и въобще отвлечеността на философско-моралните тематики, до момента в който в първата част разказите са доста по-реални и взети от живия живот. Сега чакам да се появи и втората книга на „ Гилгамеша “, с цел да бъде идилията цялостна. Имам чувството, че хората към този момент не четат, а тези дето го вършат, избират повече потвърдени и най-много непознати създатели, само че както споделих: " Имам свободата да пиша, пък кой схванал, схванал! ". Всеки, който желае да откри книгите ми, може да напише в Google " Хаджипопгеоргиев, книги ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР