Дали закуската е най-важното хранене за деня, все още не

...
Дали закуската е най-важното хранене за деня, все още не
Коментари Харесай

Най-вкусният и ЕВТИН солен кекс за закуска

Дали закуската е най-важното хранене за деня, към момента не е потвърдено. Едно обаче е ясно – вкусната закуска всеки обича да я похапва.
Повечето домакини в края на седмицата се усещат толкоз изтощени, че напълно не им се занимава да готвят. Вместо това избират да си отделят повече време за самите тях и да разпускат с книга в ръка или да гледат занимателен филм със фамилията си.
Днес ние ще ви споделим рецептата за един неповторимо апетитен и на ниска цена солен кекс, който се подготвя безусловно за минути. Сигурни сме, че тази закуска ще се трансформира в обичана на цялото ви семейство.
Ето и продуктите, които ще са ви нужни за изработката на тази вкусотия:
• 250 гр кисело мляко
• 4 бр яйца
• половин ч.л.сода
• 250 гр сиренце
• 5 с.л. разтопено масло
• 14 с.л. брашно
Начин на подготвяне:
Най-напред се заемете с подготовката на киселото мляко и содата. Разбъркайте деликатно, тъй че содата да се задейства. Добавете и яйцата.

Отново разбъркайте и едвам по-късно прибавете сиренето, натрошено на ситно, разтопеното масло и брашното.
 Най-бързият и апетитен ягодов кекс Най-бързият и апетитен ягодов кекс
Изненадайте околните с бърз и апетитен ягодов кекс. За приготвянето му са ви нужни следните артикули: 2 яйца 150 гр захар 200 гр...
Разбъркайте с огромна дървена лъжица, тъй че всички съставки да се смесят доста добре. След това вземете форма за кекс и я омаслете. Поръсете с малко брашно и изсипете сместа в нея.
Включете фурната на 180 градуса да се загрява. Кексът се пече близо 20 – 30 минути или до подготвеност. Може най-лесно да разберете дали е изпечен, като ревизирате с дървен шиш.
След като го извадите от фурната, в цялото помещение ще се разнесе апетитно благоухание. Може да го поднесете в компанията на домашно подготвен айрян и да го похапнете с приятност.

Изненадайте фамилията си с този необикновено апетитен, елементарен, бърз и на ниска цена кекс, който е чудесна закуска за почивните дни!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР