Дали ще е Георги Гвоздейков или не, ние ще следим

...
Дали ще е Георги Гвоздейков или не, ние ще следим
Коментари Харесай

Рибарски: Независимо кой ще оглави координационния щаб, ще следим как протичат изборите

„ Дали ще е Георги Гвоздейков или не, ние ще следим по какъв начин Министерство на вътрешните работи реагира на сигналите и по какъв начин МЕУ подсигурява гласуването. За честността на изборите ще съдим след вота ”. Това съобщи зам.-председателят на комисията по енергетика и народен представител от „ Продължаваме Промяната ” Радослав Рибарски в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по NOVA NEWS във връзка идните предварителни парламентарни избори.

 

„ Опитът ни от локалните избори сподели, че вотът не беше добре проведен, а и случката в навечерието сподели, че не беше допустимо машините да бъдат употребявани на първи тур ”, сподели Рибарски.

 

Относно претърсването в офис, обвързван с депутата от ПП-ДБ Настимир Ананиев, неговият сътрудник сподели, че вместо претършуване, едно писмо би свършило работа. Ананиев би се отзовал и би дал тези документи. „ Не виждам потребност от тази показност ”, сподели Рибарски.

 

За назначението на досегашния началник на „ Булгартрансгаз ” Владимир Малинов за длъжностен министър на енергетиката, той  изясни, че ще би трябвало да чуят от него фактологията на съглашението с „ Боташ ”.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР