Дали политиците не са подготвени или не уцелват подходящия начин

...
Дали политиците не са подготвени или не уцелват подходящия начин
Коментари Харесай

Комуникационен експерт: Оттеглянето на Вежди Рашидов от политиката е пречистващо за обществото

Дали политиците не са готови или не уцелват подобаващия метод на говорене, няма значение. Ако човек е толкоз време в тази среда би трябвало да знае какво ще му коства сходно изявление.

 

Основният информационен проблем е недооценката на тези обществени персони какво става в обществото и по какъв начин всяка една дума може да резонира в това свръхнапрегнато общесто.

 

Трябва да има изказване и от Никола Минчев и Росица Кирова – да дадат обяснение какво тъкмо се е случило, имаше усмивки, не се знае с какво са свързани. И двамата попадат в подтекста на голямо публично неодобрение и това публично напрежение би трябвало да го лекуваме. Хубаво беше че се започнаха бързи ограничения.

 

Има някакви промени, положителни, потребни са за това да смъкнат градуса на публично напрежение. Спирането на експанзията, освен в интимните връзки, има я и на пътя, тези действия дали ще имат дълготраен резултат зависи от това каква предварителна защита ще има. Но това е дълъг развой. Но тези краткосрочнои хапчета ще имат резултат.

 

В немската преса разясниха, че има надълбоко сбъркано в нашата страна, която разрешава политичи да приказват и изповядват сходно принуждение.

То и приказките на Братя Грим са звучали обикновено в даден миг, само че в този момент ни се коства, че изобилстват от принуждение. Обществата еволюират, някои хора от нашето общество не схващат, че връзките във взаимоотношенията се развиват и ние би трябвало да вървим с това развиване.

В последните 20 години методът на говорене се опрости и профанизира в политиката, само че това е международна наклонност и хора които приказват дебелашки, се издигат на повърхността. В момента, в който върнем дебата с замяна на хрумвания, конфликт на позиции, причини и ценене на концепциите на другия, нещата ще тръгнат в добра посока.

В английския парламент се разменят остри реплики, само че сходно нещо не можем да чуем, тъй като там имат избрани граници. Иначе има политици като Тръмп и Берлускони, не отстъпват на говоренето на Вежди Рашидов. Но те са по-шлифовани.

 

Изказването на Борисов за Караянчева нямаше последици, тъй като имиджът й е друг и по тази причина реакцията беше друга. Когато хората се употребяват с публично доверие, реакцията е ужасна. Когато не се употребяват с такова доверие – реакцията е минимална. Виждаме и в тази ситуация с Тото и Тити Папазов – отнесе го Тото. Защо? Защото Тити си го знаем, че е подобен и сме очаквали от него това като обществена персона.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР