Дали от липса на пари или поради други съображения Галена

...
Дали от липса на пари или поради други съображения Галена
Коментари Харесай

Галена се гизди с ментета за 99 лв. Лъже, че носи само маркови парцали за 50 бона

Дали от липса на пари или заради други съображения Галена носи единствено евтини ментета на известни марки. Репликите костват към 100 лева Такъв да вземем за пример е случая с рокля на Кавали. Оригиналната е на цена от 10 000 лева А на Галена е тъкмо 99. Певицата има и менте ботуши които постоянно употребява и лъже, че ги е взела за 8000 евро. Истината е, че са за 86 лева на промоция

Докато беше в Съединени американски щати Галена пусна няколко фотоси, на които също се беше наконтила с евтини парцали. Модни спецове незабавно видяха,че смядовската певица е с палто на безценен френски дизайнер, единствено че създадено от Китайци и освен това с много неприятна реплика. Ако цената му е към 25 бона, то Галена е платила не повече от 200 лв., разясняват осведомени. Скоро фолкаджийката лъсна и с обеци за 15 лв., каквито се продават на сергиите на пазара.

Макар и измежду най-скъпо платените певици у нас Галена се стиска за всяка стотинка. Скоро избухна голям скандал с колело, което влезе в последния й клип. Возилото бе облепено с камъни Сваровски и е дело на родна дизайнерка. Галена разгласи, че цената на велосипеда е 100 бона, само че скоро се разбра, че коства едвам 3 хиляди, които певачката по този начин и не платила на Паолина Крушкина.

По време на турнето си звездата бе помъкнала и персоналния си коафьор, с цел да се грижи за съвършената й визия, само че по тази причина не е платила стотинка. Момчето считало, че да работи без пари за Галена е супер реклама за уменията му и по тази причина самичък се натискал да върви по петите и без да вземе лев за услугите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР