Дългото пътуване на България за гостуването на Исландия завърши с

...
Дългото пътуване на България за гостуването на Исландия завърши с
Коментари Харесай

Сняг посрещна националите в Исландия

Дългото пътешестване на България за гостуването на Исландия приключи с ледено посрещане. Баскетболните ни национали кацнаха в столицата Рейкявик, където ги чакаха минисови температури и снеговалеж, както към този момент насъбрана снежна завивка. Трикольорите прекараха повече от 10 часа във въздуха и по летищата, откакто излетяха от София в ранни зори, а във Франкфурт се трансферираха на полет към северната страна.

Утре селекцията на Любо Минчев ще направи опит да завоюва първата си победа в група F на международните квалификации. България загуби с 80:82 от Финландия в “Арена Ботевград”, а в понеделник към този момент се изправя против Исландия, чийто отбор също започва с проваляне - 69:89 като посетител на Чехия.

Очаква се по-късно през днешния ден българите да създадат и официалнта си подготовка в зала “Льойгарталсхьотъл”, която ще одобри дуела на следващия ден от 21:45 часа българско време.

Преди повече от четири години нашите гостуваха в същото оборудване и завоюваха с 81:79 в предварителните квалификации за ЕвроБаскет 2015.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР