Дългосрочно ще спечели този, който даде вдъхновение в политиката, смята

...
Дългосрочно ще спечели този, който даде вдъхновение в политиката, смята
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Търси се нов Борисов, докато не се намери, ще стои старият

Дългосрочно ще завоюва този, който даде ентусиазъм в политиката, счита той

Рязкото опълчване на ръководещи и съпротива непрекъснато ражда напрежение, само че в това време се вижда една „ парадоксална “ неподвижност на доверието към властта, разяснява специалистът, написа Епицентър.бг

" Някакъв нов Борисов се търси и до момента в който не се откри, ще стои остарелият. " Това сподели през днешния ден пред БНР Първан Симеонов – изпълнителен шеф на „ Гълъп интернешънъл “. „ Който разсъждава аритметично на тези избори, ще загуби. Защото целият западен свят, търси ново ентусиазъм в политиката ", сподели той в предаването „ Преди всички “ на стратегия „ Хоризонт “.

„ Дългосрочно ще завоюва този, който даде ентусиазъм в политиката. Онова ентусиазъм, което преди 10-ина години даде Борисов и което още отеква “ добави Първан Симеонов преди представянето на книгата „ Политическият развой и публичното мнение в България през 2018 година “ тази вечер. Според него един от главните заключения в книгата е, че 2018-а е била година на две половини. „ В първата беше европейското председателство, имаше известна жизненост, а във втората - сякаш паниката се завърна “. Първан Симеонов уточни, че в нея има неповторими данни за всеобщите оценки за стопанската система и персоналните финанси всеки месец от началото на този век, които демонстрират, че в края на 2017-а и началото на 2018-а тези индикатори са били на исторически положителни равнища. След което още веднъж са потеглили в тревожна посока. „ Рязкото опълчване на ръководещи и съпротива непрекъснато ражда напрежение “, сподели той, само че означи, че в това време се вижда една „ парадоксална “ неподвижност на доверието към властта на фона на огромната динамичност на политическия развой. „ Създава се чувство за общество, което хем е неспокойно, хем е бурно и хем е в застой “, уточни още Първан Симеонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР