Дългоочакваният сблъсък в тежка категория между Кубрат Пулев и шампиона

...
Дългоочакваният сблъсък в тежка категория между Кубрат Пулев и шампиона
Коментари Харесай

Джошуа – Пулев пред провал - slava.bg

Дългоочакваният конфликт в тежка категория сред Кубрат Пулев и първенеца Антъни Джошуа може да пропадне. Причината е пандемията от ковид. Двубоят за три от международните трофеи на британеца е плануван за 20-и юни в Лондон, само че възможностите той да не се организира нарастват.

„ Знаем, че сме затънали до ушите в ла*на. Имаме плануван мач за 20 юни Джошуа против Пулев, само че не знаем дали той ще се състои. Не желаеме да отменяме огромните събития и където е допустимо, те ще се проведат, само че това е еквивалент на международна война.”, показа Бари Хърн, шефът на компанията движеща делата на Джошуа.

„ През всичките ми години в спорта в никакъв случай не съм бил в сходна обстановка. Тази година имаме 650 събития онлайн и към този момент бяхме принудени да отменим шампионат по снукър в Китай, както и редица надпревари по билярд в Северна Америка, тъй като обстановката ескалира там. Ние би трябвало да бъдем рационални и макар че поминъкът на хората е заложен на карта, би трябвало да следваме напътствията. Знам, че стопанската система ще загуби доста, само че в последна сметка това е сериозен вирус и животът на хората е в риск”, съобщи Бари Хърн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР