Дългоочакваният от пловдивчани моден бранд Zara стъпва в града на

...
Дългоочакваният от пловдивчани моден бранд Zara стъпва в града на
Коментари Харесай

Най-новият пловдивски мол отваря през ноември, обещаха големи изненади!

Дългоочакваният от пловдивчани фешън бранд Zara стъпва в града на тепетата с  магазин с повърхност от над 3700 кв.м. в актуализирания търговски център Plovdiv Plaza, който ще бъде най-големият и новаторски мол в района. Zara e част от Inditex – най-голямата фешън дистрибуторска група в света, включваща още изключителните марки Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho и други, които също ще бъдат показани в комерсиалния център.

Plovdiv Plaza ще отвори порти през месец ноември 2018 година с комерсиална повърхност от 35 000 кв. м. На 3-те равнища на комерсиалния център ще има извънредно разнообразие  магазини на водещи международни и български вериги. Пловдивчани към този момент ще могат да пазарят и получават своето обзавеждане и украса за дома от световноизвестния бранд ИКЕА бързо и елементарно в ИКЕА Центъра за поръчки, който ще отвори порти в мола.

Това е третият Център за поръчки на ИКЕА и е ситуиран на 2200 кв. м повърхност. В обзаведените мострени стаи, които ще се намират на първия етаж в най-големия и съвременен пловдивски мол, ще може да се видят аранжирани комбинации на част от продуктите на шведската верига. Посетителите ще може да вземат азбучник ИКЕА, да създадат съвещания по отношение на своята покупка и да създадат поръчка от целия продуктов подбор, разполагаем в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си в Центъра за поръчки, без в допълнение оскъпяване за доставка. Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се оферират спомагателни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране. Добре познатата на клиентите верига за търговия с облекла, обувки и аксесоари H&M също ще участва в актуализирания мол.

" Plovdiv Plaza e предизвикателство да покажеш нововъведение, креативност, съвременен метод към търговията и заниманията на една взискателна и умна публика, каквито са нашите бъдещи клиенти в Пловдив. Надявам се, че ще оправдаем техните упования за един нов маркер на обществения живот в Пловдив, какъвто се надяваме да бъде нашият търговски център – неповторимо място за извършване на покупки, развлечение и другарство на хора с разнообразни ползи. Щастливи сме, че новаторският ни план и редизайн на мола, привлякоха водещ ритейлър като Inditex с дебют за пловдивския пазар, както и редица международни и български марки. Очаквайте още вълнуващи вести към плана в идващите седмици. Защото Пловдив заслужава най-хубавото! “, разяснява Къртис Кауърд, ръководещ съучастник във фонда за ръководство на активи Arceland Group, притежател на комерсиалния център.

С отварянето на мола ще проработи и най-големият LED екран в България. Екранът, който ще се издига в атриума, ще бъде построен по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16,3 м и повърхност от 175 кв. м! Той ще излъчва непрестанно и изцяло гратис особено създадени 3D клипове. За феновете на рисковите преживявания на Първо равнище в Западния атриум ще има зона със стена за катерене и батути.

Разнообразни и обичани на всички заведения за хранене, както и огромен детски център ще са разполагаем на второ равнище. Приятната атмосфера в зоните за хранене ще се добавя от огромни тераси от източната, южната и западната страна на постройката.

Освен разнообразните фешън магазини в постройката ще бъде ситуиран и съвременен офисен център. Той е с 12 000 кв. м разгъната застроена повърхност, независим вход с лоби и връзка с мола. За улеснение на посетителите на комерсиалния център и работещите в офисите са планувани 3 надземни парко етажа с 1200 места. В допълнение към тях ще бъдат 50 външни парко места и 50 в под земята паркинг. Plovdiv Plaza е част от портфолиото на фонда за ръководство на активи Arceland Group. http://www.arceland.net/
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР