Дългоочакваният нов сезон на Игри на волята стартира ударно тази

...
Дългоочакваният нов сезон на Игри на волята стартира ударно тази
Коментари Харесай

Изненада! Любима участничка от Един за друг влезе в Игри на волята

Дългоочакваният нов сезон на " Игри на волята " започва стремително тази събота. Още през цялото време стана ясно, че петият сезон на шоуто ще ни предложи доста спиращи дъха борби, изненади и обрати, както и невероятни участници , устремени към огромната победа.

Сред атрактивните нови гладиатори на арената феновете незабавно разпознаха една от своите любимки от друго риалити. Това е Денислава Велкова, която помним от втория сезон на " Един за различен ".

 единза различен игри на волята NOVA

Тя взе участие в шоуто през 2021 г.  дружно с тогавашния си другар Даниел, с който към този момент не са дружно. Тогава двойката напусна предаването на метри от финала, а доста от феновете виждаха в лицето на Дени същински първенец, заслужен за победител. 

Когато взе участие в " Един за различен ", Дени е на 22 и работи като офис управител.
                             

Днес, две години след присъединяване в най-романтичното съревнование за двойки, тя е управител на недвижими парцели. Тренирала е волейбол и е живяла в Съединени американски щати, където става капитан на волейболния тим в гимназията, в която е учила.

В момента има общо над 80 хиляди почитатели в Instagram и Tik Tok, като постоянно споделя красиви фрагменти от всекидневието си и сладки моменти със своите кучета. Спортът е част от живота ѝ, като признава, че обича адреналина и постоянно е водена от жаждата за победа. 
                             

Красавицата влезе в " Игри на волята " дружно със своята майка Виолета Стайкова. Освен двете дами на арената на най-екстремното риалити стъпиха още 7 двойки, измежду които има сантиментални сътрудници, братя, сестри и татковци и дъщери. 

Виолета е на 47 и от повече от 20 години живее във Флорида, Съединени американски щати, където има организация за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона $.

Занимавала се е с бодибилдинг, а любовта към спорта се пробужда у нея още като дете, тъй като неин татко е легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека.
                             

Минути откакто разбрахме, че Дени и майка ѝ ще се състезават в " Игри на волята " , стана ясно и на кого са разчитали за специфична подготовка за огромното тестване. Това е участничката от предишния сезон Михаела, която разгласява фотография с двете дами в профила си в Instagram, пожелавайки им триумф:
                             

Дени незабавно разяснява поста, като благодари за положения труд и самообладание на Михаела , която се занимава с парашутизъм, уингсюски, уейкборд, мотори, катерене и беше един от най-подготвените участници в " Игри на волята IV ".

Е, както казахме, изненадите в " Игри на волята " занапред предстоят, като още във втория епизод през вчерашния ден, след епична братоубийствена борба, 8 от участниците, влезнали като част от двойка, изгубиха шанса си да станат част от едно от трите племена. Въпреки това те ще имат втори късмет да влизане в огромната игра, стига да оцелеят в суровите условия на запустял плаж като племето на Изгубените. 

Същевременно новите племена на Амазонките, Гладиаторите и Старейшините влизат в конфликт за територия още довечера от 20 часа в ефира на NOVA.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР