Дългоочакваните нови модели телевизори от OLED серията на LG Electronics

...
Дългоочакваните нови модели телевизори от OLED серията на LG Electronics
Коментари Харесай

LG представи новата си линия Oled телевизори на българския пазар

Дългоочакваните нови модели тв приемници от OLED серията на LG Electronics към този момент са на пазара. Признати на CES 2022 за артикули със удивително качество на картината, усъвършенствана продуктивност и изискан дизайн, най-новите OLED тв приемници от LG към този момент впечатляват потребителите и за следващ път демонстрират за какво компанията продължава да е пример за софтуерните нововъведения всяка последваща година.

Пионер в OLED технологията, LG поставя непрестанни старания в създаването и усъвършенстването й, което разрешава на марката да резервира лидерските си позиции на пазара на примиум тв приемници в международен мащаб в последните девет години.

Разработени на основата на всепризнатата самосветеща OLED технология, тв приемниците от LG 2022 OLED серията употребяват акуратен надзор на равнището на пикселите, с цел да дават най-дълбоките черни, необикновено реалистични цветове и безконечен контрастност. Освен това новите модели имат още повече смарт функционалности за оптимално персонализирано зрителско преживяване.

LG OLED evo

С най-модерния LG OLED панел и новия образован процесор α (Alpha) 9 Gen 5, в това число и развой за увеличаване на яркостта, Evo технологията на LG е в основата на моделите от G2 (LG OLED Evo Gallery Edition) и C2 сериите за 2022 година, издигайки зрителското преживяване в домашни условия до нови висоти. Тестовете и противоположната връзка на експерти в сферата потвърждават, че LG консистентно надскача себе си всяка последваща година и потребителят получава от ден на ден функционалности, технологии и нововъведения по отношение на инвестицията си за домашно развлечение. " Новата C2 серия в смарт тв приемниците на LG предлага механически параметри и дизайн, съпоставими с тези на много по-скъпата флагман G2 серия от предходната година. По този метод през 2022 година, потребителите получават доста повече за надалеч по-малкa инвестиция. Ето това е добра вест, нека повече софтуерни компании последват образеца на LG! ", споделя Виктор Николов, софтуерен публицист в www.Digital.bg с над 10 години опит в сферата.

Модели и от двете серии получават самопризнание на влиятелните награди за нововъведения на CES 2022 за метода, по който развиват пазара с отличната си обща продуктивност.2 LG OLED Evo предлага повече бляскавост, чисти, детайлни и реалистични облици, които съвсем „ излизат от екрана “. Яркостта и тази година е усъвършенствана, с помощта на новите функционалности Brightness Booster Max (в G2 серията) и Brightness Booster (в C2 серията) – нещо, което е допустимо заради усъвършенстваната мощ на α9 Gen 5 процесора.3

Най-широка гама от размери на екрана в миналото

LG OLED TV гамата за 2022 година посрещат в редиците си и нови размери на екраните и стилове в дизайна на тв приемниците, с цел да предложат на потребителя повече многообразие. В допълнение към първия в света 97-инчов OLED тв приемник и новия 83-инчов модел, G2 серията предлага и 77-, 65- и 55-инчови разновидности, което на процедура значи, че всеки консуматор може да избере подобаващ тв приемник по отношение на съответното пространство, с което разполага. Изтънченият Gallery дизайн на G2 линията разрешава на потребителя да нарежда тв приемника компактно до стената за изчистен и изискан тип и по-добра пространствена интеграция. Лайфстайл публицистите Виляна Соколова и Георги Константинов от www.viewsofia.com споделят, че новите модели оферират „ безкомпромисно хубав, вълнуващо артистичен и поразително съвременен “ дизайн. Тази година LG C2 серията предлага и максимален избор от размери на екрана – цели 6. Идеален за по-малки стаи или за феновете на конзолни и компютърни игри, първият въобще 42-инчов OLED тв приемник TV се причислява към необятната гама от 83-, 77-, 65-, 55- и 48-инчови модели на С2 линията. Подобренията в тазгодишните С2 модели включват по-тънка, съвсем незабележима рамка, която усъвършенства зрителското преживяване, като дава оптималната повърхност за гледане в синхрон с извънредно изтънчен и минималистичен дизайн. В допълнение, 65-инчовият LG OLED Objet Collection (65ART90 серия) с OLED evo технологията предлага неповторима форма с доста изчистен жанр, който по едно и също време добавя и усъвършенства пространството.

LG α9 Gen 5 Intelligent Processor

Новият и усъвършенстван LG α9 Gen 5 образован процесор употребява логаритъм за надълбоко структурирано образование, с цел да усили равнището на продуктивността на последните OLED модели, придавайки на изображенията триизмерно качество, като прави детайлите, предавани от екрана, по-разграничени едни от други. Използван в G2, C2 и Z2 сериите, α9 Gen 5 усъвършенства и новия логаритъм Dynamic Tone-mapping Pro Algorithm, който обработва самостоятелно над 5,000 области от екрана, усъвършенствайки всяка една по този начин, че да излъчи по-ярко и детайлно изображение – по едно и също време и в по-ярките, и в по-тъмни елементи на картината. Освен това, най-актуалният процесор на LG усъвършенства качеството на звука посредством функционалността AI Sound Pro, давайки опция на вградените представители на тв приемника да възпроизведат виртуален 7.1.2 съраунд тон. B2 OLED серията тв приемници са част от новите попълнения LG тв приемници от 2022 година с три размера на екрана (77-, 65- и 55-инчов), а A2 серията – с четири размера на екрана (77-, 65-, 55- и 48-инчов), и двете създадени със самоосветяваща се технология на LG, α7 Gen 5 процесор с Dynamic Tone-mapping, AI Sound Pro и виртуален 5.1.2 съраунд тон.

Подобрено потребителско преживяване

Новите OLED тв приемници от 2022 идват с webOS 22, най-новата версия на новаторската Smart TV платформа на LG. Това е и една от най-впечатляващите функционалности в С2 серията съгласно Светлин Желев, основен редактор на софтуерния уебсайт www.kaldata.com. „ Да, картината, звукът, дизайнът – всичко е впечатляващо. Но още по-впечатляващо е какъв брой плавна и бърза е работата с операционната система webOS, на която LG не престават да залагат. Приложенията се прелистват и започват за секунди, без работата на модела да се забавя с времето. “, споделя той. webOS 22 предлага на потребителите редица нови персонализирани варианти, в това число самостоятелни потребителски профили за всеки член от семейството, позволявайки конфигурация съгласно желанията им за гледане с елементарен достъп до обичани канали, приложения и наличие. webOS22 е извънредно потребно и с помощта на функционалностите си като NFC Magic Tap, който дава елементарен метод за повтаряне на екрана от мобилния телефон към тв приемника,4 Room To Room Share – алтернатива за кабелно или сателитно повтаряне на наличието на два тв приемника в дома посредством Wi-Fi, което от своя страна изключва потребността от спомагателен правоприемник, и не на последно място – Always Ready – функционалност, която трансформира LG TV в цифров екран, когато не е в приложимост.

Признато качество на картината

LG OLED тв приемниците не престават да постановат стандарта на пазара за качество на картината. Панелите, употребявани в тазгодишните модели, са сертифицирани за следващ път от Intertek за 100-процентова точност и 100-процентов цветови размер – което демонстрира, че моделите от 2022 дават тъкмо възпроизвеждане на цветовете и могат да изобразят всеки звук и колорит на истинския източник, без значение от яркостта или тъмнината на протичащото се на екрана.6 И не на последно място, всички 2022 модели са сертифицирани от UL като модели без вибриране.

Dolby Vision IQ с Precision Detail

Най-новите модели са и първите тв приемници, които употребяват Dolby Vision IQ с Precision Detail.7 Тази нова технология отключва още повече качествата на Dolby Vision, разкривайки елементи и в ярките, и в тъмните зони – нещо, което преди не е било забелязвано. А за също толкоз потапящо аудио, LG усъвършенства тазгодишните модели с Dolby Atmos® тримерен тон посредством системата от високоговорители.

Оптимизиран за гейминг

В личния си клас, що се отнася до компютърните и конзолните игри, LG OLED предлага време за реакция от 0.1 милисекунда (GtG), ниско забавяне на входа и до 4 HDMI врата, поддържайки голям брой HDMI 2.1 функционалности. Безпроблемен гейминг в облак също е вероятен с LG OLED посредством вградена поддръжка за Гугъл Stadia и GeForce NOW. " Слуховете са действителност - LG несъмнено знаят, какво е гейминг и кои неща са значими за нас играещите. Брутална картина и response time без компромис -Life is Good! ", споделя усещанията си Александър Zing Ананиев, един от сполучливите ни геймъри в платформата Twitch.

С Game Optimizer менюто, потребителите могат да се насладят на елементарен избор сред профилираните гейминг функционалности и предварителни настройки. Новият режим Dark Room, който контролира яркостта за по-добро игрово преживяване на загасени светлини, също може да бъде наличен през Game Optimizer, дружно с настройките за G-SYNC® Compatible, FreeSync™ Premium и променливата периодичност на освежаване (VRR). От 2022 година към предварителните настройки, LG прибавя състезателен режим, който добавя до момента вероятните варианти за пукотевица от първо лице, ролеви игри и тактики в действително време.

Екологично съобразени

Не на последно място, поредната политика на LG за опазването на околната среда, води до усъвършенствания и в употребяваните материали за основаването на новите тв приемници, и в пакетирането му. През 2022 година по-голямата част от тв приемниците може да бъде изцяло рециклирана след приключването на виталния цикъл на продукта, а опаковките са доста по-малко и изцяло от рециклиран картон, даже при флагманите от серията. Това усъвършенстване вижда и Стоян Тошев, публицист с дълготраен опит в софтуерната сфера, редактор в HiComm. „ Екологичната политика на LG набира скорост и се вижда на всички места. Серията C2 впечатлява с изменен дизайн, нови материали в корпуса поради които е много по-лека отпреди, както и с рационално понижените размери на кашона, приближаващ с монохромен щемпел. “

“LG C2 трансформира стандарта за тв приемниците, каквито ги познаваме през днешния ден. Благодарение на изкуствения разсъдък и желанието да познава IoT във вашия дом, той се трансформира в образован портал и разрешава цялостен надзор на всяко едно устройство. Ако приказваме за картина, пригответе се за холивудско преживяване, Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, най-различни кино профили и интеграция с всяка известна стрийминг услуга. Ако сте обожател на гейминга, пригответе цялата библиотека, тъй като ще желаете да изживеете всеки един миг изначало и постоянно ще има елементи, които преди този момент не са съществували.”, споделя усещанията си от обновената С2 серия Даниел Петров, софтуерен и начин на живот редактор в www.Webcafe.bg.

За повече информация, разгледайте новите модели на уеб страницата на LG:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР