Дългоочакваните мемоари на Барбра Стрейзанд - проект, за който американската

...
Дългоочакваните мемоари на Барбра Стрейзанд - проект, за който американската
Коментари Харесай

Мемоарите на Барбра Стрейзанд излизат през ноември

Дългоочакваните записки на Барбра Стрейзанд - план, за който американската певица и актриса приказва от години, ще се появят на книжния пазар през есента, съобщи Асошиейтед прес.

От издателство " Вайкинг ", поделение на " Пенгуин Рандъм Хаус ", оповестяват, че автобиографичната книга, озаглавена " Казвам се Барбра " (My Name is Barbra), ще излезе на 7 ноември.

" Десетки книги са написани за Стрейзанд. Сега тя споделя историята си със лични думи ", означават от " Вайкинг ".

" My Name is Barbra " е и заглавието на албум на певицата от 1965 година и на особено телевизионно предаване, съобщи Българска телеграфна агенция.

Издателите от дълго време чакат записките на Барбра Стрейзанд. През 2021 година певицата и актриса показа в шоуто на Джими Фалън, че още при започване на 80-те години на предишния век някогашната първа дама на Съединени американски щати Жаклин Кенеди Онасис я е помолила да ги напише.

През 2009 година, в изявление за Асошиейтед прес във връзка книга, която е написала за къщата си в Малибу, Калифорния, Стрейзанд загатна, че написа глави за живота си на ръка.

" Вървя напред-назад ", сподели тя тогава. " Наистина ли желая да пиша за живота си? Наистина ли желая да преживея живота си още веднъж? Не съм сигурна ".

Мемоарите на Барбра Стрейзанд, които към момента нямаха заглавие, бяха оповестени за първи път през 2015 година, като тогава се говореше, че ще бъдат издадени две години по-късно. Препратката към тях, оповестена през същата година на уеб страницата й, по-късно беше изтеглена.

Финансовите условия за записките не бяха оповестени. Стрейзанд беше представлявана от Робърт Барнет, юрист от Вашингтон, измежду чиито известни клиенти попадат Барак Обама и Елтън Джон.

Осемдесетгодишната Барбра Стрейзанд сподели на Фалън, че е написала повече от 800 страници и има задоволително истории, с които да ги запълни. Тя се е срещала с доста известни персони - от Джон Ф. Кенеди и Джуди Гарланд до Селин Дион и Пол Маккартни.

Сред филмите с нейно присъединяване са " Весело момиче ", " Каквито бяхме ", " Роди се звезда ". Глобалните продажби на записите й надвишават 150 милиона копия.

Барбра Стрейзанд заобикаля да разисква персоналния си живот, в това число връзките си с артиста Елиът Гулд и продуцента Джон Питърс. От 1998 година е омъжена за артиста Джеймс Бролин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР