Дългоочакваната поява на Гералт от Ривия на телевизионен екран вече

...
Дългоочакваната поява на Гералт от Ривия на телевизионен екран вече
Коментари Харесай

Netflix показа първия трейлър на „Вещерът“

Дългоочакваната поява на Гералт от Ривия на ефирен екран към този момент е реалност. Стрийминг платформата Netflix показа първия трейър на „ Вещерът “(The Witcher) по време на фестивала Comic-Con в Сан Диего.

Фентъзи продукцията, базира на поредицата на полския създател Анджей Сапковски, се обрисува да бъде отговорът на Netflix на хитовия сериал на HBO „ Игра на тронове “, чиито заключителен 8-ми сезон завърши през май, оставяйки много почитатели на романите на Джордж Р. Р. Мартин „ Песен за огън и лед “ разочаровани и жадни за нови истории за рицари, магьосници и митични същества.

Светът на „ Вещерът “ е изпълнен сложни персонажи, политически интриги, епични борби. Историята на Гералт от Ривия доби интернационална известност с видео игрите на полското студио CD Project Red, като последната част от гейминг трилогията - Witcher 3: Wild Hunt, която е считана за една от най-хубавите ролеви игри на всички времена, може да се похвали с над 20 милиона продадени копия от премиерата си през май 2015 година до през днешния ден.

За незапознатите с книгите или игрите, вещерите са професионални ловци на чудовища, които като деца минават през особено образование и развой на генетична разновидност, даващи им свръхестествени качества. Освен в борби с митични същества, вещерите постоянно биват въвличани в политическите игри на разнообразни крале и магьосници.

В ролята на Гералт, прочут още като Белия Вълк, влиза Хенри Кавил, който всички познаваме като Супермен от последните няколко кино лентата на Warner Bros. и DC Comics. Освен Гералт, централно място в сериала имат младата принцеса Цирила, по-известна измежду почитателите като Цири(Фрея Алън), и магьосницата Йенефер(Аня Шалотра)

Очаква се премиерата на сериала да бъде в края на 2019 година, само че за момента няма точна дата.

Ето го и филмовия откъс:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР