Дългогодишният спортен директор на Лудогорец Методи Томанов беше освободен от

...
Дългогодишният спортен директор на Лудогорец Методи Томанов беше освободен от
Коментари Харесай

Лудогорец изгонил Методи Томанов, Аутуори си тръгнал заради него

 Пауло Аутуори се разделя с Лудогорец, Антони Здравков поема
Дългогодишният състезателен шеф на Лудогорец Методи Томанов беше освободен от поста с решение на Управителния съвет на клуба.

Очаква се в околните дни управлението на " орлите " да направи структурни и организационни промени и да разгласи кой ще заеме овакантената позиция, осведоми формалния уебсайт на " орлите ".

" Управителният съвет на клуба благодари на Томанов за всеотдайната работа през годините. Той е с съществена заслуга за селекцията в Лудогорец от средата на 2011 година и има значителен принос за триумфите на тима в българското състезание и на европейската сцена.

ПФК Лудогорец желае персонални и професионални триумфи на Методи Томанов в бъдещите му действия ", написа още на страницата на Лудогорец.

Треньорът в оставка на Лудогорец Пауло Аутуори разкри, че напускането му е било подбудено точно от освобождението на Томанов, въпреки и хронологично да бе оповестено по-късно.

" Нямаше по какъв начин да остана в случай, че махнаха индивида, който ме докара в Разград ", споделя Аутуори пред локалните медии.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР