Дългогодишната система на съдебните заседатели във Великобритания е погрешна, казва

...
Дългогодишната система на съдебните заседатели във Великобритания е погрешна, казва
Коментари Харесай

Съдебните заседатели на Channel 4: Съдебният процес за убийство – Как работи съдебният заседател като правен експерт разкрива фатален „пропуск“ в системата

Дългогодишната система на правосъдните заседатели във Англия е неправилна, споделя някогашен служител на реда и престъпен специалист пред Mirror.

Тази вечер завладяващо правно преживяване се излъчва по Канал 4, озаглавено Съдебните заседатели: Процесът за ликвидиране, и следва развой за ликвидиране в действителния живот, който се възпроизвежда буквално пред две правосъдни заседатели от елементарни хора. Поредицата от четири елементи разкрива по какъв начин правосъдните заседатели реагират, с цел да видят дали ще стигнат до една и съща присъда.

Предишни проучвания демонстрират, че правосъдните заседатели доближават до неверна присъда към една четвърт от времето - тъй че какво ще се случи в този опит? За поредицата креативните шефове на 4Andy Vasey и Dan Warner споделиха: „ Шоуто е новаторски същински престъпен опит, който дава на обществото визия за английската система на правосъдните заседатели.

„ Нашата акция натъртва на това по какъв начин, например правосъдният заседател, който е махмурлук или изтощен, може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР