Дългогодишната половинка на футболния национал Тодор Неделев проговори за тежките

...
Дългогодишната половинка на футболния национал Тодор Неделев проговори за тежките
Коментари Харесай

Гаджето на Неделев: Изпаднах в паника само като си го представих

Дългогодишната половинка на футболния национал Тодор Неделев проговори за тежките моменти след злополуката. В дните след интервенцията на играча Анита Терзийска отпътува за Грузия, където да бъде до своя обичан в болничното заведение.

Тя признава, че не й е било леко да види своето момче в подобен тип, откакто се наложи черепна намеса, направена от грузинския експерт доктор Шота Ингоровка.

" Аз съм доста прочувствена и мъчно минавам през такива неща, тъй като към този момент съм изживяла напрежението от това да гледаш непосредствен в болница в тежко положение. Но в тези моменти се събираш, тъй като би трябвало да си опора на този човек. Когато дойдох в Грузия, преди да отидем в болничното заведение, доктор Бочев ме приготви какво ще видя и аз изпаднах в суматоха единствено като си го показах, само че когато влязох при Тошко, си сложих най-голямата усмивка, тъй като желаех да бъде спокоен ", спомня си Анита. Тя е компактно до Тодор в неговото възобновяване, което продължава в Пловдив.

" През всичко се минава, леко или не, значимото е, че то към този момент е в предишното и би трябвало да гледаме единствено напред, щастливи, че сме живи и здрави! ", споделя още Ани, която тази седмица означи своя 27-и рожден ден. Чаровната брюнетка получи особено обръщение от Неделев в обществените мрежи във връзка празника си, написа " България Днес "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР