Дългогодишната първа ракета на България при жените Цветана Пиронкова стана

...
Дългогодишната първа ракета на България при жените Цветана Пиронкова стана
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова роди второ момче, кръсти го Виктор

Дългогодишната първа ракета на България при дамите Цветана Пиронкова стана майка за повторно. Радостната новина бе споделена персонално от тенис истката, която разгласява малко видео в формалния си профил в Instagram, където разкри името на втората си рожба и изрази благодарностите си към лекарския екип в пловдивска болница. "

" Добре пристигнал, Виктор! През миналата нощ, на бял свят се появи нашето второ момченце! Чувстваме се добре, щастливи и признателни! Огромни благодарности на Д-р Топалова и целия дежурен екип в болница " Селена " за всеотдайните грижи и поддръжка! ", написа 34-годишната пловдивчанка, която в средата на 2016-а се омъжи за някогашния футболист на Локомотив (Пловдив) Михаил Мирчев.

Припомняме, че Цвети е майка на още едно момче - Александър, което се роди на 27 март 2018 година Впоследствие тя се завърна на корта на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2020 година, когато изуми всички с достигането си до четвъртфиналната фаза на конкуренцията след тригодишно неявяване от професионалния тенис. Явно обаче тенис ът към този момент ще е на по-заден проект за Цветана, най-малко като дейна кариера, тъй като в този момент й предстоят грижи за бебе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР