Дълго време наблюдавахме случващото се между Зендая и Том Холанд

...
Дълго време наблюдавахме случващото се между Зендая и Том Холанд
Коментари Харесай

Зендая и Том Холанд вече не се крият

Дълго време наблюдавахме протичащото се сред Зендая и Том Холанд със скритата вяра, че двамата са освен това от другари. След като през юли актьорите бяха снимани да се целуват в колата на Том Холанд откровено се зарадвахме, че романса посред им в действителност се случва, а не е плод на нашето въображение.
 Том Холанд, Зендая и фотосите, на които двамата се целуват
Заедно ли са Том Холанд и Зендая

Въпросът май към този момент има отговор

И от този момент чакаме тяхната публична поява като двойка на аления килим, тъй като не крием, че сме им големи почитатели. За благополучие чакането завърши, тъй като нощес, 5 декември, актьорите се появиха дружно на събитие за промотиране на идния филм " Спайдърмен: Няма път към дома " в Лондон.

Актьорите не можеха да откъснат очи един от различен, до момента в който се прегръщаха и се смееха, отбелязвайки първия път, когато театралничат дружно на червен килим, откакто потвърдиха връзката си.
 Снимка 556192

Зендая изглеждаше зашеметяващо в моден тоалет на марката Аlexander McQueen - следващото доказателство, че безусловно справедливо получи наградата за " Модна икона " от Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати.
 Зендая и наградата „ Модна икона “, който получи от Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати
Поредното самопризнание за Зендая

Не сме сюрпризирани

Само преди броени дни двойката гостува на Греъм Нортън в предаването му The Graham Norton Show по BBC. Обсъждайки идния филм " Спайдърмен: Няма път към дома ", актьорите откровено се забавляваха с обстоятелството по какъв начин по време на фотосите ясно си е проличало какъв брой по-висока е Зендая от Том.
 Снимка 556191

Въпреки разликата във височината им обаче, ние ги намираме за страхотни сладури и нямаме самообладание още веднъж да ги забележим дружно на формалната премиера на кино лентата на 17 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР